kuva Hyvää Ystävänpäivää!!Laitan teille ystävänpäivän kunniaksi kilpailun pystyyn. Palkintona on 6 kk:n Evita-lehdet (yht. 5 kpl). Kilpailu on voimassa viikon, eli ensi tiistaihin 21.2.2012 klo 19.00 saakka. Voit osallistua vastaamalla kommenttilaatikossa seuraavaan kysymykseen:Mitä sinun lempilehtesi pitäisi sisällään?Muista lisätä sähköpostiosoitteesi (se ei tule muille näkyviin). KILPAILUAIKA ON NYT PÄÄTTYNYT! KIITOS OIKEIN PALJON KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!!

73 Comments

 1. Minä tykkään, kun lehdessä on sopivasti vähän kaikkea. Sisustusta, muotia (esim. artikkeleita tavallisista ihmisistä ja heidän vaatekaapistaan), kosmetiikkaa (esim. julkkisten suosikkituotteet)ja juttu jostain kiinnostavasta henkilöstä (saa olla aika pinnallinenkin juttu).

 2. Sopivassa suhteessa asiaa ja hömppää: muotia, kauneutta, sisustusta, ruokaa, terveyttä, henkilöhaastatteluja, ympäristöasiaa. Kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä pieninä paloina annettuna.

  Olinkin erittäin yllättynyt tästä uudesta Evitasta ja sen sisällöstä. Lehti ei olekaan niin iäkkäiden naisten lehti kuin etukäteen kuvittelin.

 3. Sekametelisopasta tykätään täälläkin. Muotia, tuote-esittelyjä, matkajuttuja, sisustusta, kodin kunnostusta.

 4. Tyylikkään julkkiksen tai miksei tavan tallaajankin vaatekaapin salat. Juttu erikoisista kodeista sekä kauneustuote-esittelyjä. Mielenkiintoisia elämäntarinoita luen myös mielelläni.

 5. Muotijutut kiinnostavat eniten, samoin ihan tavallisten ihmisten elämäntarinat. Vaatekaapin sisältö tai tyylin salat tunnetuista ihmisistä ovat myös kivoja!

 6. Kaikkea sopivasti: sisustus, kauneus, muoti ja matkailu 🙂

 7. Itse tykkään aiheista sisustus, rakentaminen, asuminen ja matkailu 🙂 Niistä riittää aina uutta juttua luettavaksi!

 8. Sisustus- ja elämäntarina-jutut kiinnostavat eniten. Jonkunverran myös muotijutut, mutta ei sellaiset sekametelisoppamuoti-jutut. Tutustuin Evita-lehteen, kun blogissasi kehoitit lukaisemaan sen ja jäin koukkuun heti. Luulin sen aiemmin olevan jotenkin vanhemmille naisille suunnattu, mutta olin iloisesti yllättynyt, että se oli just sopiva tällaiselle nelikymppiselle 🙂

 9. Täydellinen lehti pitäisi sisällään hyvää ruokaa & viinejä, persoonallista sisustusta sekä mielenkiintoisia henkilöjuttuja.

 10. Anonymous

  Sisustus tietenki,. Samoin elämäntarinat.Erityisesti aikuisten naisten muoti, meikki, hius -juttuja. Ja tietty ruoka/viini kiinnostavat.

  -Kati

 11. Anonymous

  Täydellinen lehti pitäisi sisällään samanlaisia asioita kun Malia sinun blogisi.

  Kirjoittamasi ja kuvaamasi asiat ovat kun erittäin viihdyttävästä naistenlehdestä höystettynä vielä pikkuisella Lettusella.

  Isot kiitokset sinulle jokapäiväisestä päiväni piristyksestä!

  Maiti

 12. Anonymous

  Jos saisin päättää, lehdessä löytyisi tietoa ajankohtaisista kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista sekä ripauksen muotia. Silloin tällöin myös matkailujutut olisivat tervetulleita.

 13. Anonymous

  sisustus- ja muotijuttuja. Myös hyvät kolumnit ovat mieleeni.

 14. Sopivassa suhteessa sisustusta ja muotia, hyviä shoppailuvinkkejä ja elämänmakuisia _hyvin kirjoitettuja_ juttuja. (Mutta ei kiitos lavastettuja tekopiirteitä kokoelmakuvia sisustusesineistä.)

 15. Lempilehteni pitää sisällään kaikkea arkeen ja juhlaan kuuluvaa: ruokaa, vapaa-aikaa, sisustusta, matkailua, harrastusta, tarinoita ihmisten elämästä, inspiraatiota, uusia ajatuksia, iloa, ajattelemisen aihetta, kauniita kuvia. Sellainen paketti, johon voi upota hetkeksi ja jonka luettuaan on virkistynyt ja inspiroitunut olo.

 16. Oma lempilehteni sisältää sopivasti muotia, kauneutta ja sisustusjuttuja. Muotijutuissa pidän käytännönläheisestä otteesta ja ideoista, joita voi helposti soveltaa myös omaan arkipukeutumiseen.

 17. Ihmisistä (ihan taviksista ja saa olla hieman oudompikin tyyppi), sisustuksesta, muotoilusta, muodista, trendeistä, klassikoista, ihon hoidosta, meikeistä, ruoasta, viineistä, matkoista, elämästä…

  – Elma –

 18. Tykkään lukea asiallisia juttuja liikuntaan, ravintoon, sisustukseen ja vastaaviin aiheisiin liittyen. Uskon, että näitä juttuja löytyy myös uudistuneen Evitan sivuilta! 🙂

 19. annemaris

  lehdessä täytyy olla artikkeleja jotka pysäyttää lukijan miettimään. mutta homma ei saa mennä liian vakavaksi, sillä lehden lukemisen täytyy olla kuitenkin rentouttava kokemus. mun unelmalehdessä on realistisia tarinoita elämästä, hyvää huumoria ja tyyliä unohtamatta!

 20. Muotia, kauneutta, sisustusta. Siinäpä kova kolmikko.

 21. Kaunis ulkoasu on tärkeä: yksinkertainen fontti, ilmavuutta, harkittuja kuvia. Artikkeleita tiede- ja taide-elämän ihmisistä, mutta myös "tavallisten ihmisten tuntoja".

 22. Inspiraatiota (ihan toteuttamisasteelle saakka), unelmia ja tosi elämän rosoisuutta! Visuaalisesta plussaa 🙂

 23. Erityisesti olen ihastunut "naistenlehdissä" muutaman sivun mittaisiin sisustuskatsauksiin. Ei mitään taloesittelyjä sivutolkulla, vaan kauniita yksityiskohtia ja esineitä. Ne taloesittelyt on sitten ihan sisustuslehdissä 🙂

  Lisäksi olen huomannut, että lehden kansiväritys vaikuttaa mielenkiintooni ostaa lehti kaupasta. Esimerkiksi tuossa kuvasi lehdessä värit ovat kohdallaan, pastellit toimivat minulle. Liian rävätkät kannet aiheuttavat ärsytystä 🙂

 24. Sopivasti kaikkea: muotia, kosmetiikkajuttuja, sisustusta, asiaa naisena olemisesta ja elämästä…

 25. Anonymous

  Näyn liikkuvan samoilla linjoilla kuin moni muukin. Lempilehdessäni on sopivasti kaikkea: sisustuideoita, muotia ja henkilökuvia. Myös DIY-jutut kiinnostavat. Täytyy sanoa, että uusi Evita yllätti tässä suhteessa tosi positiivisesti. Se oli pakko ostaa, kun sitä joka puolella hehkutettiin, ja luin lehden kyllä kannesta kanteen.

  Ripi

 26. Lempilehteni on Divaani eli keskittyy sisustukseen, mutta laajemman aihepiirin lehden täytyisi pitää sisällään vähän muotia, innostavia reseptejä, mielenkiintoisia, hyvin kirjoitettuja henkilöjuttuja, kosmetiikka-asiaa, terveysjuttuja jne… Myös kauniit kuvat ja puoleensavetävä kansi ovat tärkeitä!

 27. Anonymous

  Moi.

  Ostin viime perjantaina uudistuneen Evitan ja jutut miellyttivät minua suuresti.

  Mutta kai se on niin että jos kaiken kivan saisi samassa lehdessä niin lehti sisältäisi sisustusta, kauneuden hoitoa, mielen ja terveyden hoitoa, henkilöjuttuja erilaisista ihmisistä. Ja kyllä tykkäisin jos lehdestä löytyisi myös käsityöohjeita, niin tekstiili kun puutöidenkin.

  terveisin nimimerkki

  Maikki*

 28. Kauneudenhoitoa, muotia, sisustusta, mielenkiintoisia artikkeleita, käsitöitä.. Eli kaikkea ihanaa naisellista hömppää :).

 29. Kiitos Evita!

  Tutustuin juuri tässä flunssan kourissa uudistuneeseen lehteen -hyvältä näytti. Kaikki elämän tärkeät osa-alueet:estetiikka (muoti/sisustus), hyvinvointi ja tarinat ihmisten takana.

  Ihanasti lukijat mukana tekemässä lehteä. Ihastuin todella!

  valkoinen Pioni

 30. Muotia ja kauneutta..sisustustakin voisi olla, mutta uskoisin, että sisustus saralla on jo niin monta lehteä, ettei kaikkea samaan tarvitse sotkea. Sanoisinko ,liian monta kokkia tekee asiasta kuin asiasta sekavan 😉

  Evitan ensimmäinen nro oli positiivinen yllätys.

 31. AsTheRomansDo

  Lempilehdessäni olisi muotia, ruokaa, matkailua sekä terveyttä eritoten henkistä hyvinvointia käsitteleviä hyvin kirjoitettuja artikkeleita. Julkkisten haastatteluista en niin välitä eli ne voisi jättää kokonaan pois ja kertoa enemmän inspiroivia juttuja ns. Oikeista Ihmisistä 🙂

 32. hyvästä lehdestä löytyy juttuja sisustuksesta, arkkitehtuudista, muodista, matkailusta, terveydestä ja ruuasta.

 33. ..kiinnostavia elämäntarinoita, muotia, sisustusta ja hyviä kolumneja!

  Evita on vielä tutkimatta, säikähdin niin kohderyhmää 40+, nämä kannattaisi ehdottomasti jättää pois. Jäi lehti ostamatta. Olen kolmikymppinen, enkä halua olla vielä 40+ 😉

 34. Itseäni myös kauhistutti kyseinen 40+ lehden kannessa ja sinne jäi lehtihyllyyn! Itse kun en vielä halua lukea kuinka keski-ikäisen kuuluu varautua vanhuuteen.

  Itse olen 38, mutta en katso olevani Evitan kohderyhmää. Eli kilpailuun en osallistu, koska lehti ei minua kiinnosta, mutta blogiasi luen silti päivittäin, kiitos siitä.

 35. Pidän monipuolisesta ja hyväntuulisesta sisällöstä sekä lehdistä, joilla on oma tasapainoisen selkeä linja. Eniten ostan muoti- ja sisustuslehtiä, joissa tärkeintä ovat laadukkaat kuvat sekä ajankohtaisuus. Ajankohtaisuudella en tarkoita järjetöntä kulutusvimman levittämistä, vaan kykyä olla kiinni ajassa ja ilmiöissä.

 36. Anonymous

  …no ehdottomasti sellaisia ihania muotikatsauskuvia maailmalta, joita oli ainakin 80-luvulla runsaasti kaikissa naisille tarkoitetuissa lehdissä. Sellaisia katumuotia ja ajankohtaisia muoti-ilmiöitä esitteleviä kuvakoosteita, joita nykyisin löytyy vain joidenkin Pariisin muotiviikkojen jälkimaininkeina tms jos silloinkaan. Sellaiset monen sivun mittaiset katsaukset olivat kuin nojatuolimatkoja, joihin pystyi palaamaan aina uudelleen ja uudelleen. Nykyisin kai nämä blogit ovat vähän syrjäyttäneet näitä, koska lehdistä ne ovat vähentyneet. Niitä kaipailen. Terveisin Riikka

 37. Huippulehdessä on edustettuna kauneus monin eri tavoin – kuvia vaatteista, meikistä, hiuksista, huikeista paikoista ja kodeista jne.

  Hyvässä lehdessä on myös vinkkejä, kuinka itse piristää itseään, olemustaan ja kotiaan ajan mukaisesti.

 38. Anonymous

  -Pidän yhteiskunnallisista kolumneista. -Taitelijoiden ja yhteiskuntavaikuttajien asiahaastatteluista.

  -Pidän tyylien suhteen mallioppimisesta. Esim mikä toistuu Olivia Palermon asuissa.

  -Kauneudenhoidon uuteeudet kiinnostavat ja miten tämän vuoden näytösmeikit voi soveltaa arkeen.

  -Pidän muotikuvista tehdyistä kollaaseista, mikä toistuu tänä vuonna.

  -40+ kohderyhmälle toivoisin tyylikoulua, miten olla tyylikäs olematta tantta tai leopardi puuma. Miten korostan parhaita puoliani.

 39. Koteja ja sisustusta, ruokaa ja herkullisia reseptejä, liikuntaa, muotia!

 40. Mielenkiintoista on lukea sisustuksesta, muodista, matkailusta ja kaikesta kauniista, juorut ei kiinnosta.

 41. Anonymous

  kaikkea positiivista elämästä! Muotia, sisustusta, matkailua, ihmiskohtaloita ja ruoka-asiaa. Tae hyvään hetkeen kahvikupin ja hauvan seurassa. Ilo on uusi lehti postilaatikossa – aikaa itselle!

  Kiitos blogista.

 42. Anonymous marjo

  Luen mielelläni sisustamisesta, matkustelemisesta ja muodista. Pidän myöskin kauneudenhoitotuotteiden esittelyistä ja testeistä.

 43. Ostin ja luin ensimmäisen Evitani, sillä se oli edullinen ja siinä oli artikkeli Niina Kurkisesta. Vaikka jutut olivat suunnattu muutamaa vuotta vanhemmille kuin itse olen, olin ilahtunut lehden raikkaasta lay outista ja mukavista jutuista. Luen mielelläni sisustuksesta, ruuasta, erilaisista elämän tavoista ja tarinoista, kosmetiikastakin. Kosmetiikka-artikkeleissa tosin ärsyttää niiden kritiikittömyys. Niin, mainosrahahan tulee naistenlehdille kosmetiikkafirmoilta, mutta silti. Kuitenkin se mitä arvosta kenties eniten, on hyvä suomen kieli.

 44. Anonymous

  Ihannenaistenlehdessäni olisi tasapuolisesti lifestyle-, muoti-, ja sisustusjuttuja. Ajankohtaista sekä ennakoivaa, asiantuntevaa ja perusteellista.

  Blogiasi ajatellen olisin toivonut -jos vain mahdollista!- sinun mietteitäsi muotiviikkojen mallistoista! Sellaista otetta kuin Karolina Skanden blogissa aikoinaan en ole muualta löytänyt, mutta sinun ajatuksesi trendeistä ja suunnittelijoista kiinnostaisivat.

 45. Täydellinen lehti sisältää aitoja tarinoita ihmisten elämästä, suruista ja iloista. Sen lisäksi sisustusta, muotia ja kauniita kuvia.

 46. Anonymous

  MMM – muotia, matkailua ja murkinaa.

  Vaikka haluaisinkin toisinaan lukea mielenkiintoisia artikkeleita erilaisista arjen sankareista, tai miksei julkisuudenhenkilöistäkin, valitettavan usein tälläiset jutut jäävät kovin ontoiksi.

  Jos "naisten"lehdet keskittyisivät enemmän muodin uusiin tuuliin, matkailuvinkkeihin ja tietenkin hyviin resepteihin, olisin ilahtunut!

 47. Annastiina

  Sopivassa määrin henkilöhaastatteluja, ruokaohjeita, sisutusta ja myös muotia. Ei niitä iänikuisia laihdutusvinkkejä ennen kesää 🙂

 48. – Muotijutut voisivat olla realistisempia, ikään kuin vähemmän taiteellisia kuin mitä ne nykyään usein ovat. Sellaisia, että niistä saisi konkreettisia vinkkejä omaan pukeutumiseen.

  – Juttuja tyylikkäästi pukeutuvien ihmisten pukeutumisesta, vaatekaapista ja pukeutumiseen liittyvistä ajatuksista

  – Kuvia katumuodista

  – Parhaat sisustusjutut ovat mielestäni sellaisia, jotka on tehty ihanista oikeista kodeista, myös ulkomailta

  – Yhteiskunnallisia juttuja toivon myös minä, kuten joku tuossa edellä

  – Sellaisten ihmisten haastatteluja, joilla on jokin yllättävä näkökulma maailmaan.

  – Vähemmän kaavamaisia juttuja ja enemmän yksittäisiä juttuja jostain hauskasta aiheesta. Plussaa siitä, jos jutussa tulee ilmi kirjoittajan oma lähestymiskulma aiheeseen. Tulee mieleen, olisiko ollut Me Naisissa joskus, kun toimittajat muuttivat kukin eri tavalla radikaalisti ulkonäköään (esim. brunette värjäsi hiuksensa vaaleiksi) ja kirjoittivat miltä se tuntui ja miten ympäristö reagoi.

  – Vähemmän juttuja, jotka sisältävät pelkkiä tuotekuvia: lehti on eri asia kuin tuotekuvasto

  – Hyviä kolumnisteja

 49. Anonymous

  Muotia, ruokaa, mielipiteitä, sisustusta ja naisellista hömppää. Ja nämä kaikki sisällöt haluaisin laadukkaina ja laadulla toteutettuina. Ei huippulehteen muuta tarvita! -kaarina-

 50. Kaipaan sellaista semi-kallista muotia esittelevää lehteä ja tällaiselle nuorelle "keski-ikäiselle" soveltuvaa sisältöä. Olin todella positiivisesti yllättynyt uudistuneesta Evitasta. Hieman lisää muotiosuutta niin ryhdyn tilaajaksi (ellei sitten onni potkaise tässä arvonnassa)!

 51. Anonymous

  Täydellisessä lehdessä olisi muotia, kauneudenhoitoa sekä sisutusta. Näitä kaikkia ei yhdestä lehdestä löydy, eikä ehkä tarvitsekkaan. Muoti ja kauneudenhoito omana lehtenä ja sisustus omana. Molempia täytyy saada ainakin kuukausittain 🙂

 52. En tunne Evita-lehteä ja siksi uteliaisuudessani osallistun arvontaan,jos vaikka…

  Lehdessä voisi olla:

  -sisustusta

  -uusia löytöjä

  -maailman parhaat meikkilöydöt olisivat kivoja,ettei tarvitsisi ostaa satoja tuotteita ennenkuin löytää omansa

  -muotia keski-ikäisille

  -ruokajuttuja

  -matkailua

  -teemajuttuja (esim. joulu,tupaantuliaisjuhlat,tapas-kutsut jne.)

  Jään odottamaan peukut pystyssä.

 53. Ihanassa lehdessä on nykyaikaisesti käsiteltynäterveyttä—-> eri näkökulmia. Kauneutta, muotia. Menestystarinoita eri osa-alueilta.

  T:Heidi

 54. Sopivasti muotia, sisustusta ja tavallisia tarinoita arjesta.

 55. Monipuolisesti kaikkea mielenkiintoista.. Muotia, sisustusta, kauneutta, mielenkiintoisia tarinoita, terveys- ja ruokajuttuja 🙂

 56. Lumityttö

  Lempilehteni pitäisi sisällään ainakin tasokkaita ruokajuttuja kauniine kuvineen sekä esittelyjä mielenkiintoisten kaupunkien ruoka-, vaate- ja ostostarjonnasta. Lisäksi tykkään lukea juttuja tyylikkäiden julkisuuden henkilöiden, ja miksei ihan mattimeikäläistenkin, vaatekaapin tukipilareista ja löydöistä.

 57. Sopivassa tasapainossa muotia, sisustusta, kauneutta, matkailua, hyvinvointia, ruokaohjeita, liikuntaa ja lifestyle-juttuja. Noh, jos vapaasti saan päättää, niin ehkä kuitenkin hitusen muita osa-alueita enemmän sisustusta! Ja lehden ulkoasun pitää ehdottomasti olla kaunis, esteettisyys on vähintäänkin puolet lukunautintoa. 🙂

 58. ..eli lempilehteni pitää sisällään niin kauneutta, terveyttä kuin henkilöhaastatteluitakin. Myös syvemmät artikkelit ilmiöistä kiinnostavat. Lisäksi Evitassa pidän ns. ekolinjasta eli siitä, että ei kirjoiteta mainostajien toivossa margariinin "terveellisyydestä" tai muuta vastaavaa.

  Rohkeaa ajattelua! 🙂

 59. Business Woman

  Olen kohtuullisen kaikkiruokainen, mitä tulee naistenlehtien sisältöön. Aivan erityisen ihastunut olen siihen tapaan, millä Evita on noussut meidän bloggareiden tietoisuuteen. Ihan huippuveto valita aikuisbloggari lehden yhteistyökumppaniksi. 10 pistettä Evita-lehdelle!

  Sitä vaan piti sanomani, että en taida osallistua tähän arvontaan, koska tilasin jo itselleni tämän 6 kk:n setin;) Ensimmäinen naistenlehti, mitä meikäläisen postilaatikkoon tulee kolahtamaan;) Odotukset on korkealla!

 60. Minun unelmien lempilehteni pitäisi sisällään kaksi kolmannesta muotia ja tyyliä (ja niistä enemmän tyyliä, mikä tarkoittaa sekä klassisten tyyliasioiden ja -elementtien käsittelyä että omasta tyylistään varmoja ihmisiä käsitteleviä juttuja), liki kolmanneksen sisustusta (sekä kotimaisia ja pohjoismaisia että muualta maailman laidoilta kotoisin olevia koteja, ei niinkään tuote-esittelyjä tai asetelmallisia stailauksia) ja loput ruokajuttuja, jotka on kirjoitettu perinjuurin rakkaudella – vaikkapa eri ruokatoimittajien toimesta.

  No joo, kyllä kosmetiikkajutut ja -uutuudetkin kiinnostavat, mutta niitä kaipaan nykyään vähemmän vaikka käytänkin entistä intohimoisemmin.

  Ja pakkohan se on vielä lisätä, että karismaattisista persoonista kertovat jutut kiinnostavat aina. Suomessa heitä vain tahtoo olla vähän ja ulkomaalaisista henkilöistä kertovat ovat valitettavan pinnallisia.

 61. houkuttavia ruokajuttuja, joissa näkökulma voi vaihdella numeron yleisen teeman mukaan terveellisestä nopeaan, herkuista slow foodiin, eettisestä etniseen. Henkilökuvat kiinnostavat myös, jos niissä on mukana jokin tavallisesta poikkeava näkökulma tai lähestymistapa.

 62. Lehdessä saisi olla sopivasti sekaisin vähän kaikkea(=kauneus,matkailu,sisustus..), mutta itselleni tärkeimpiä ovat muotijutut ja henkilöhaastattelut.

 63. Lottaloviisa

  … pitäisi sisällään ihania sisustusideoita, inspiroivia ruokareseptejä ja hivenen muotia!

 64. Lempparilehdessäni on:

  – muotia ja tyylikkäitä persoonallisia nelikymmpisiä. Ei välttämättä julkkiksia.

  – kiinnostavia henkilöhaastateluja, tavallistakin ihmisistä

  – lifestyle-juttuja

  – kestävää kehitystä ja ekologisuutta

  – terveellistä ruokaa, ruokatrendejä

  Lempparilehdessäni ei ole sisustusta, koska niitä varten on omat lempparilehteni.

 65. Muotijutut ja sisustusjutut ovat kiinnostavimpia. Myös tuunaus ja askarteluvinkit sekä ruokajutut tuovat pientä piristystä unelmalehden sisältöön. Plussaa saa kauniista kuvista. Naistenlehdiltä kaipaa vähän sitä samaa aivojennollausefektiä, kuin viihdettyävältä tv-sarjalta. Kevyttä ja kaunista.

 66. Seijahannele

  Lehti voisi käsitellä muodin, kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin teemoja. Sen sijaan ihmissuhdesotkut ja julkkikset teivät kiinnosta…

 67. Vaikka sisustuslehdet ovat ihananinspiroitavaa luettavaa, niin arki-iltana kahvikupposen kera iskee parhaiten monipuolinen, muotia, kauneutta, ja toisaalta arkea ja todellista elämää sopivassa suhteessa sisältävä lehti. 🙂

  Jenni

 68. Minun lempilehteni sisältää juttuja, joita en osaa edes odottaa tai osaa määritellä haluavani lukea. Uusia asioita, harrastuksia, tuotteita, mielenkiintoisia mutta ennestään tuntemattomia ihmisiä ja uusia kokemuksia, uusia kohteita.

 69. Tykkään siitä, että aiheissa liikutaan laajalla skaalalla. Mutta yhtälailla tärkeää on se, että jossain määrin edes täytyy toimituksellisessa sisällössä näkyä eettistäkin näkökulmaa; ei pelkkää kuluttamisen juhlimista.

 70. Kyllä lempilehti on aika lailla samalla lailla rakentunut kuin kiinnostava ihminenkin; pitää olla ajatuksia ja omaa luonnetta ja pitää olla (edes joskus jostain) mielipide ja sitten kyetä tuomaan mielipidettään esiin. Aiheista kiinnostaa henkinen sekä fyysinen hyvinvointi, eettisyys, esteettisyys, kestävä kulutus…

 71. Hyvä lehti sisältää ajankohtaisia asioita naisille tarkoitetuista asioista.

  Itse kaipaan terveydestä, liikunnasta, (esim. Joogasta, vaihtoehtohoidoista)muodista, jota voi käyttää tavallisessa elämässä ja juhlissa. Testituloksia kosmetiikasta, myös varoituksia, kuten hiusten värjäyksistä.

  Henkinen puoli kaipaa kulttuuria, oman mielenhoitoa jne.

  Tavallisen naisen asioita, jotka ovat suuntautuneet hieman vanhemmillekkin naisille, sillä nuorten naisten lehtiä on paljon markkinoilla.

  Jadea jäin kaipaamaan, mutta ensimmäinen Evita kädessäni vaikuttaa lupaavalta, siksi vaivauduin jo kirjaamaan itseni Evitan sivuille, kiitos

 72. Lempilehti on sellainen mikä yllättää ja uudistaa itseään eikä junnaa samoissa jutuissa ja henkilöissä.