kuva                   kuvakuva                   kuvakuvakuvaTarjoilen tänään kauniita sisustuskuvia ruotsinmaalta. Sisustusbloggaaja Hannan oman kodin kuvat löytää sekä hänen blogistaan, että Plaza Interiör-lehden sivustolta, kuvat olen lainannut noista paikoista.Pidän kovasti kodin persoonallisesti rakennetusta sisustuksesta. Sulassa sovussa on kauniita vanhoja esineitä, Ikean kalusteita, värikkäitä tekstiilejä, pieniä esineitä ja tauluja. Kokonaisuus on elävä ja runsas, silti kovin harmoninen. Taitavasti sisustettu. Huomatkaa myös kasvien käyttö, pidän noista hitusen kitukasvuisista pelargoneista ja muista.Omia kuviani ei nyt ole tarjolla, sillä olen kipeänä, nuhakuume vaivaa ja parhaana seurana onkin tietysti Lettunen, mutta myös jaffapullo ja talouspaperirulla. Ette haluaisi nähdä minua nuttura päässä, ylisuuressa villapaidassa ja lökäpöksyissä 🙂 

5 Comments

 1. Hei, kiitos tästä linkistä! Tyylikkäistä valkoisista interiööreistä ei ole pulaa ainakaan blogeissa ja lehdissä, mutta silti jokin tässä kolahti erityisesti. Kepeys, ihanat taulut, tietty huolettomuus ikäänkuin esillepanoa ei olisi tarkkaan laskelmoitu (vaikka ehkä kuvausta varten onkin). Kiitos myös kauniista ja aina ilahduttavasta blogistasi.

 2. Just tällaisesta tykkään, ruotsalaiset on niin hyviä tällaisessa rennon huolettomassa tyylissä… suomalaiset pyrkii liikaa täydellisyyteen. 🙂 Kahden pienen pojan äitinä huomiota kiinnittää baaripöytä, siis eikö lapset vedä tuon heti alas? Ja muutenkin pullot noin lasten ulottuvilla? Ja tuo kiva matto keittiössä… apua. Tylsää olla näin pragmaattinen ja rasittavaa ettei voi vain nauttia kauniista sisustuksesta.

  Pikaista paranemista toivottelen minäkin!

 3. Toivottavasti et ole saanut tätä kamalaa ja kestävää flunssaa joka minussa on ollut jo 3- viikkoa.Se alkoi kanssa nuhalla ja sitten tuli yskä,mutta olen nyt jo voiton puolella vaikka yskinkin vielä vähän.Yritin kaikki poppakonstit,mutta mikään ei tehonnut,ei edes viina ja sauna.

  Kaunis koti niinkuin sanoit postauksessasi.

  Parane pian ja Lettunen hoitaa varmasti sinua.

 4. Anne Malia

  Leena:

  Mukava jo nämä kuvat olivat iloksi 🙂

  Sinun kiva kommenttisi oli minulle iloksi!

  Saija:

  Kiitos Saija! Terkut meni perille ja parannuttukin on jo onneksi 🙂

  Hannas:

  Juu, ruotsalaisilla on tuo tyylijali hyvin hallussa. Minä en osaa sanoa noista lapsijutuista, kun ei ole omaa kokemusta, heh.

  Onneksi jo tervehdytty 🙂

  Marjori:

  Voi ei, nyt on kuulemma hirmuisen sitkeää flunssaa tosiaan liikkeellä. Itsellä tuntuu ainakin jo helpottaneen, toivottavasti ei tästä enää äidy yskäksi tms. ikäväksi. Kiva että sinullakin on jo helpottanut olo!