kuva(neule Benetton / paitis Ralph Lauren / farkut Current Elliott / kello Cartier)Ihan pakko oli poseerata keltaisessa neuleessa keltaisten tulppaanien vieressä 🙂 Tänään on aika sumuinen päivä, aurinko on piilossa, muttei hätää, minun villapaitani loistaa. Olen muutenkin hyvällä tuulella, paitsi olen melkein aina – se on kivaa!Mahtavaa kun olette vastailleet alla olevaan kilpailuun. Näissä kilpailuissa on aina mukavinta lueskella noita kommentteja, muidenkin blogikilpailuissa käyn aina innolla lukemassa vastaukset.Juteltiin tänään Maijan kanssa töissä kevätvaatteista. Todettiin, että vaikka musta/harmaa-linja on aina tuttu ja turvallinen, on ihana innostua uusista asioista. Olisi aika tylsää jos mikään ei muuttuisi. Se oma linja on kuitenkin kantava asia, uudet villitykset maustavat sitä sopivasti, joko asusteella, värillä tai yhdistelmällä.So the weather is grey today, but I am shining in yellow and that is good as I’m also feeling good, well I almost always do – that is cool!I have a competition for my finnish readers below, there I am asking what their favourite magazine holds inside. It is very interesting to read the answers. Sorry for not translating them all :))

6 Comments

 1. Jee. Alma tykkää keltaisista paidoista.

  Hienoa, että olet hyvällä tuulella. Sellaiset ihmiset on parhaita.:)

 2. Anonymous

  Ihana asu – taas kerran. Keltainenhan on tosi hyvännäköinen sulla. Kysynpä nyt sinulta, kun olet tällainen vaateasiantuntija. Menen ensi viikolla kälyni kanssa Lontooseen ja aion nyt vihdoin ja viimein ostaa Burberryn trenssin. Ihan klassinen perusmalli, pituus puolireiteen. Mutta se väri. Musta, honey (= sellainen perusbeessi) vai trench (=hieman vaaleampi, kait perinteinen trenssin väri, kun värikoodissakin lukee "trench"). Olen itse ruskeatukkainen (luonnossa pikemminkin jo harmaa :)),ja kaikki ko. värit sopivat mielestäni minulle. Tulisin käyttämään takkia aina kun vain säät sallivat, siis vaikkapa joulukuussa, kuten nyt oli lämmintä ja vettä satoi, en siis pelkästään keväällä ja syksyllä. En kerta kaikkiaan osaa päättää. Auttakee pliis. Kiitos jo etukäteen. Terveisin Andeliina

 3. Anonymous

  Malia, joskus asiat järjestyvät itsestään ja niin kävi tänään. Olin asioilla keskustassa ja poikkesin ihan huvikseni katsomaan Stockan (Hki) Burberryn osastolle noita takkeja. Siellä oli juuri ne pari mallia, joita olin ajatellut. Toisessa mallissa oli väri dark canvas green, joka on vissiin suunnilleen sama kuin khaki, ei todellakaan mikään armeijan vihreä, vaan hyvin hailakka. Tuota väriä on hyvin harvoissa malleissa. Se honey-väri oli perusbeessi ja hieman mummo ja trench-väri oli liian vaalea. Musta oli taas liian musta, vei väriä kasvoilta ja tavallaan koko trenssin idea häipyi tohon mustaan. Mutta tässä dark canvas green tai khaki sävyssä trenssn idea/persoona (jos näin voi sanoa) tuli mielestäni loistavasti esiin, ja väri sopi täydellisesti minulle niin myyjän kuin kampaajani (jolta piti hakea vielä uskon vahvistusta) mielestä. On lisäksi jotenkin rennomman näköinen. Selvitin mös, että ei ne takit siellä Lontoossa ole sen halvempia vaan pikemminkin päinvastoin. Lisäksi hyödynsin Stockan helmikuun etusetelit (60,-), joten takki tuli varmasti edullisemmaksi kuin Lontoossa. Kokoani oli enää yksi jäljellä, joten ei siinä voinut kauaa jahkailla. Hihoja pitää vielä lyhentää ja Stockan ompelupalvelu hoitaa sen. Ja jos nyt jotain reklamoitavaa tulisi, niin on taatusti helpompaa reklamoida Stockalle kuin Englantiin. Terveisin Andeliina Että tämä meni kuin Strömsössä 🙂

 4. Anne Malia

  Alma:

  Joo keltainen rules ja iloiset ihmiset kans 🙂

  Marjukka:

  Kiitos Marjukka 🙂

  Night at Vogue:

  Juu, keltainen piristää kyllä 🙂

  Andeliina:

  Ihana, voi että, luin kyllä ennen onnellista loppuasi jo tuon kyssärin, mutta olen ollut joitakin päiviä kuumeessa, enkä saanut vastattua. Mutta sinullahan ratkesi todella täydellisesti tuo trenssihommeli. Kuulostaa aivan mahtavalta klassikolta. Nyt vaan nautit siitä todella paljon, ja olen varma että sen teet, sillä minäkään en ole katunut oman trenssin ostoa kertaakaan ja aina se on yhtä suuri ilo pukea takki päälle.

  Mahtavaa Londonin matkaa!