(farkkupaita Levi’s / farkut Citizens of Humanity / vyö Acne / kengät Louboutin / laukku Burberry Porosum )Jo viime syksynä Pariisin muotiviikkoreissulla kiinnitin huomiota valkoisiin farkkuihin, niitä näkyi erityisen paljon. Niinhän se on, että raikkaat valkoiset farkut tekevät kunnolla paluun tänä keväänä. Parhaat yhdistelmät syntyvät simppeleiden väljien paitisten kanssa, kuten Emmanuelle Alt näyttää kuvassa. En voi hehkuttaa myöskään tarpeeksi kenkäkaapiston perusvarustetta, ajatonta avokasta, se sopii melkein mihin tahansa asuun ja parhaiten juuri näihin arkisempiin kokonaisuuksiin. Omaan ostoslistaani kuuluu jännittävä, suht kapea perusvyö, kuvan Acnen versio on aika kiva. Jottei asusta tulisi liian hillitty, voi kainaloon napata ihan hullunhauskan värisen laukun, jotain sähäkkyyttä sentään.This spring I will wear white jeans with a loose shirt, just like Emmanuelle Alt in this picture. I like to add black pumps, nice belt and a colourful bag. 

7 Comments

 1. Hei, Acnen vyö on todellisuudessa vielä kivempi kuin kuvassa..itse tilasin myös sen 🙂

 2. Sunnuntaina kotiutettu Acnen valkoiset farkut. Kokevat ensi esiintymisensä kodin ulkopuolella jo maaliskuun talvilomalla kesäisissä maisemissa.

 3. Anonymous

  Valkoisia farkkuja oli paljon jo viime keväänä Zurichissä, katselin niitä silloin siellä. Hyvältä näyttävät edelleen. Voi kun kevät tulisi jo…t. Maaria

 4. Anne Malia

  Kirsi:

  Voi juku, se kutkuttaa 🙂 nyt vielä enemmän, hih.

  Satu:

  Ooh, mahtavaa! Mutta koitapa niitä myös neulepaidan kanssa jonain kuivana talvipäivänä 🙂 ei malta odottaa liian kauaa käyttöönottoa.

  Maaria:

  Juu valkoisia tosiaan on näkynyt ja ovat ihanan raikkaat! Eikä aina vain kesäkäytössä.

  Dag:

  Mee too, sadly it was sold out immediately from nap.