kuvakuvaKerroin teille taannoin käyneeni etsimässä uutta meikkivoidetta. Halusin vähän raikastusta iholleni näin talven ankeuteen. Meikkivoiteeni on verrattain tumma ja ajattelin kokeilla hitusen vaaleampaa sävyä. Minua palveli oikein asiantunteva myyjä, joka suositteli uuden meikkivoiteen sijaan lisäkosteutusta silmänalusten ja poskipäiden ohuelle ihon osalle. Itse en ole edes huomannut ihoni olevan siitä alueelta kuivempi, mutta tuumiskelin, että kaikessa kauneudessa hyvä pohja on aina tärkeämpi kuin mitä siihen pohjaan länttää päälle. Joten kuuntelin ja ostin. Kyseessä on Sensain silmänympärysnaamio/seerumi. Tuote on ihana geelimäinen ja kosteuttava neste, jota painellaan iholle tippa, se riittää suuremmallekin alueelle kuin ihan silmänypäryksille. Käytän tuota kuurimaisesti aamuin ja illoin. Välillä aineesta voi tehdä naamiot silmänalusille paketissa tulleiden lappusten avulla. Putelissa on 40 ml, eli se tulee kestämään todella kauan, kun annostus on noin tippa tai kaksi kerralla. Putelin hinta oli muistaakseeni n. 85 euroa, mutta on siis todella riittoisa.Ja kyllä, iho on ihanan kosteutettu ja meikkivoide (käytössä Chanelin Vitalumiere pullossa, väri 30) levittyy oikein tasaisesti ja kauniisti. Kyllä kaikenlaiset seerumit ovat oikeita ihon hoitopommeja tähän vuodenaikaan.I wanted to recommend this Sensai eye mask and essence, it really nourishes your skin and makes the under eye skin so smooth. In winter you should treat you skin with a serum, that makes all the difference.

2 Comments

 1. On vähä outoa löytää Sinut täältä lehtien sivuilta,mutta totuttava on kaiketi ja tuleehan samalla selailtua muutakin.Blogisi jatkuu edelleen yhtä mielenkiintoisena,mutta sinne matka on vähän pitempi eli klikkauksia enemmän.

  Et puhunut ihmeseerumin hinnasta mitään?

  Kivaa WE!

  Olen hiihtolomalla JUPII!

 2. Anne Malia

  Täällä ollaan :)))) kyllä sinäkin totut, hihii.

  Lisäsin seerumin hinnan tuohon tekstiin, kiitos vinkistä. Se oli siis n. 85 euroa.

  Kivaa hiihtolomaa!!