kuva Katsokaas kuka pällistelee kuvassa jahtaamassa tyylikkäitä ihmisiä, tämä löytyy Mr Coolpoolin blogista. Tämä kuva on napsaistu viime syksynä Pariisin muotiviikoilta, Miu Miun näytöksen edustalta. Voi että harmittaa vietävästi etten pääse pian alkaville Pariisin muotiviikoille. Mutta eipä suurempaa hätää, minulla on siellä ystävä avittamassa, sillä Mr Coolpool suuntaa sinne työmatkalle ja on luvannut muutamia kuvia myös minun blogiini esiteltäväksi. Tietysti kannattaa seurata Mr Coolpoolin blogia kuvapläjäyksien muodossa.Look who is also in this picture which I found from Mr Coolpools blog. This pic is taken last fall at Paris fashion week outside the Miu Mius show. Too bad I’m not able to go there next week. But no worries as my friend Mr Coolpool is heading there to shoot some street style and he promised few pics for my blog too. Ofcourse you should click Mr Coolpool blog  for more pictures.

3 Comments

 1. Katse oikeaan,ja Wau mikä asu sulla,mun makuun,ihana.

 2. Anonymous

  Todellakin upea asu! Onko tuo punainen paita silkkiä?

 3. Anne Malia

  Saija:

  Heeh, kiitos kovasti Saija 🙂

  anonyymi:

  Kiitos kiitos 🙂 paita on ohutta merinovillaa, se on Whyredin talven mallistosta sellainen oikein ohut neulepaita/tunika (inhoan yli kaiken tunika-sanaa).