kuvakuva(neulospaita H&M Trend saatu / poolo Anttila / housut Acne / nilkkurit Chloé)
Ihastuin kuvan pehmoiseen neulospaitaan nähtyäni sen Columbinen yllä. En löytänyt paitaa H&M:n myymälästä ja meilasin kyselyä heidän showroomille. Sainkin sieltä ystävällisen vastauksen, paita on Trend-mallistoa ja sitä myydään vain Helsingissä. Ilokseni he tarjosivat minulle paidan näytekappaletta lahjaksi, samoin sain heiltä, myös Coumbinelta bongaamani, ihanan limen sävyisen tweed jakun. Jippii ja kiitos 🙂 Tätä neulospaitaa pitäisi nyt olla myymälässä ja myös tuota jakkua. Harmi vain, ettei Trend-mallistoa saa kuin Helsingistä. Minä löydän eniten itseäni miellyttäviä vaatteita juuri tuosta erikoismallistosta.Neulospaidan alle oli puettava jotain pitkähihaista, vielä ei tarkene lyhyillä hihasilla. Valkoinen poolo on osoittautunut oivaksi tällaisissa tilanteissa. Jännä kun joitakin vuosia sitten en olisi ikinä voinut kuvitella pukevani ysärivibojen takia valkoista pooloa päälleni. No Célineä on vissiin kiittäminen tästäkin kelkan kääntämisestä.Minulla on ollut kuulkaas vähän pukeutumisinto hakusessa äskettäisen flunssan jälkeen. Olen siitä hassu, etten ikinä saa syötyä kunnolla jos olen kipeä tai stressaantunut. Tällaisessa kirpussa viikon huonosti syöminen tekee tehtävänsä ja laihdun. Sitten kaikki housut roikkuu päällä ja on ihan hento-olo. Se mikä viikossa lähtee, kestää monta viikkoa tulla takaisin. Ruokahalu on kyllä jo palannut ja kaikki maistuu niin hyvälle, tulisi vaan kilot pian takaisin 🙂I got this comfy sweater from H&M, it is soo soft. As it is still quite cold, I had to wear someting underneath, thanks to Céline, white turtle neck is back and it is a good option for situations like this.

2 Comments

  1. Olen törmännyt samaan joidenkin lehdistä löytämieni mallien kanssa. Saatavana vain Helsingin Kämpin Hempasta :(.

  2. Anne Malia

    Marie:

    Se on kyllä harmi ettei noita malleja saa joka kaupungista.