asuasuasu(ruutupaita Acne / bleiseri Vanessa Bruno / farkut Paige / avokkaat Givenchy)Pidän aina ruutupaidoista, niihin kun yhdistää bleiserin ja sirot avokkaat, välttyy liian poikamaiselta kombinaatiolta. Nuo perusmalliset avokkaat ovat kyllä olleet yksi parhaita ostoksiani, odotan kovasti pääseväni käyttämään niitä muulloinkin kuin sisäkenkinä. Olin sattumalta kuvauspaikalla, joten käytin tilaisuutta hyväkseni ja asetuin valkoisen taustan eteen. Lettunen oli mukana hääräämässä.I happened to be in a photo set so ofcourse I had to place myself in front of the white backround. Lettunen was also with me. I wore a checked shirt, a piece of clothing I always love. When pairing it with a blazer and pumps you can avoid the boyish feel.  

15 Comments

 1. Anonymous

  Minä ostin myös ruutupaidan tammikuussa alesta Münchenin reissulla. Aivan samat värit kuin sinullakin. Nappilistassa menee vielä sellaiset simppelit rimpsut (vai mitkä ne on, varmasti tiedät mitä tarkoitan). On aivan ihana paita. Sullakin paita näyttää hyvin naiselliselta päällä ja noitten farkkujen kanssa asu on täydellinen!! Myös bleiserin kanssa!! Olet tosi pirtsakka kuvissa. Andeliina PS. Paljon onnea uusille sivuille.

 2. Hei Anne, näytät hyvältä! Ja mahtavaa, että sinua näkee myös uudessa Evitassa!

 3. Anonymous

  Anne, Sinun kropallasi kaikki näyttää hyvältä! Tyylikäs kokonaisuus!

 4. I May Say

  MIE-LET-TÖ-MÄN hyvä kuva! Meikki ihan nappiin. Ja tyyli, perussinua: ajatonta, hauskaa, klassista, freesiä.

 5. Minulla on samanlainen paita, mutta en pysty vetämään jalkaan vastaavia housuja. Onko kellään vinkkiä mitä lyhytjalkaisen ja leveämmän kannattaisi yhdistää ruutupaitaan?

 6. Upeat kuvat. Hiuksesi sopivat sinulle todella hyvin tolleen ylösvedettyinä.

  – Elma –

 7. This drop of red is so fresh and sexy and make the whole outfit very feminine:)

 8. Mahtavat kuvat, meikki ja kampaus! Tuollainen kampaus sopii sulle todella hyvin!

 9. Hei Anne!

  Tuossa edellisessä postauksessa näkyy tuo ihana Pariisi-juliste, joka teillä on pöydän päällä. Joskus kyselit blogissasi olisiko lukijoiden joukossa kiinnostuneita julisteen ostajia. Oletteko mahdollisesti tilaamassa tuota julistetta Koodiin? Jos olette, niin täällä olisi yksi kiinnostunut! 🙂

 10. Anonymous

  Olet niiin kaunis. Täällä olisi myös yksi kiinnostunut New York-julisteen ostaja..

 11. Anne Malia

  Kiitos ihanat tyttöset!! Tulin niin hyvälle tuulelle teidän ihanista kehusista 🙂

  hellulle, koitapas vaikka jotain pitkää villatakkia ruutupaidan ja pillifarkkujen kaveriksi, ja tietysti koroilla kinttuihin pituutta – niin minäkin teen 🙂

  Pariisi-julistetta en valitettavasti onnistunut saamaan myyntiin. Eivät koskaan vastanneet puhelimeen tai meileihini, joten jätin asian sikseen.

  Omani tilasin Artillerietistä, suosittelen kauppaa, heillä oli ihan hyvä ja ripeä toimitus.

  Tuo NYC-versio on vissiin joka paikasta jo loppuunmyyty!