kuva(takki (Samuji) ja laukku Nina’s / kollege T Alexander Wang / sammarit J Brand / kumpparit Hunters)Jee, olin tänään töissä ekaa päivää flunssan jälkeen, ihana palata normaaliin arkeen. Olin ihan kamala kuulemma kipeänä, valitin koko ajan, vaikka pääsin vielä tosi vähällä – pienellä nuhalla ja lievällä kuumeella. Omasta mielestä en valita ikinä, mutta kotona ja töissä oltiin hymisten vähän eri mieltä 🙂 Käväisin päivällä moikkaamassa Niinaa kadun toisella puolella. Nina’siin on saapunut ihania vaatteita! Oli pakko hypistellä tuota Samujin täydellistä takkia, kokeilin sitä päälle ja usutin Niinan nappaamaan kuvan. Käteen mallailin tuota ihanaa pikkulaukkua, joka muuten löytyy alehyllyltä. Omat vaatteet ovat vielä mukavuusvermeitä – samettifarkut ja äskettäin Shopbopista saadulla lahjakortilla tilattu supermukava kollaripaita. Ihana kun voi työpäivän lomassa käydä kuolailemassa herkullisia vaateuutuuksia. Minun tekisi mieleni ainakin Carvenin kukkapaitista, Sannan vihreää neulehametta ja tuota Samujin takkia…puhumattakaan kengistä. Kyllä se kevätgarderobi tässä alkaa pikku hiljaa muotoutua. Aion pukeutua nätimmin kun jättipaitaan ja kumisaappaisiin. Today I went to work after few days off because of the stupid flu. I popped in at Nina’s to see some wonderful new clothes they just got in. Had to prove that perfect Samuji coat, just lovely! I also love the bag I am holding in the picture. My own clothes were a new sweater from T Alexander Wang, which I bought with a giftcard I had recived from Shopbop, and just thight corduroy jeans. Shoes are Hunters, just because of the muddy wet streets.

10 Comments

 1. Ihana takki kerrassaan.Voisit blogata tai postata (vähän ontuva suomi välillä) siitä vähän juhlavammankin version tai vaikka useammankin eri tyyleillä JA SITTEN SINUN ON PAKKO OSTAA SE TAKKI,se on todella ihana!

  Hienoa ,että pääsit vain säikähdyksellä näistä talvitaudeista!

  Voisin jo sanoa:kivaa WE ja minulta loma loppui!Nyyh!!

  Kysyisin vielä,että ei kai näitä kommentteja julkaista lehdessä ?

 2. Hih, mä olin muuten näin lähellä ostaa tuon pikku laukun plus monta muutakin, mutta oli lapset mukana, niin aika loppui kesken. Se ihana Sannan neulehame jäi myös mieleen ja sitten vielä yksi kiva dvf:n lyhythihainen paita. Voi et. <3

 3. Anonymous

  Näytät tismalleen isoisoäidiltäni valokuvassa jossa hän on menossa lypsylle isoisoisän takissa ja Nokialaisissa, laukun tilalle ämpäri!! LOL!! Semmoista se on kun muoti sanoo jotain ja silmät ja järki jotain ihan muuta.

 4. Out (you can stay in)

  Anteeksi mutta paljonko tollanen takki maksaa kun se on suunnittelijan tekemä? Kirpparit ovat täynnä tollaisia kulahtaneen näköisiä takkeja, miksi tuottaa lisää :S

  Nykyään se on kummaa miten brändäys tekee kaiken, ei arvosteta enää leikkauksia eikä mitään, surullista katsoa. Nykymaailmassa ihmisen täytyy tehdä vaate (laihduttaa itsensä sopivan kokoiseksi) kun ennen vanhaan huippu räätäli sai vaatteilla (leikkauksilla) ihmisestä kauniin.

  Onneksi tässä ihminen vaatteiden sisällä näyttää kauniilta ja sopusuhtaiselta, voin vaan kuvitella miten pulla-siideri-mahat ostaa samanlaisia kuteita ja näyttää ihan pelleiltä katukuvassa…

 5. Ihana tuo takki, Samujilla on kyllä kivoja juttuja. Ensimmäinen suomalainen suunnittelija josta oikein kunnolla tykkään.

  En ole käynyt Turun Ninas'sissa vielä kertaakaan kun olen tiennyt, etten pääse sieltä tyhjin käsin ulos. Valmistujaislahjaksi ajattelin jotain itselleni sieltä suoda 😉

  Missä liikkeessä olet töissä jos saa kysyä? 🙂

  Ulla

 6. Anonymous

  Olen eri mieltä. Hartiat roikkuu ja muoto on vanhahtava. Katso takin yläosaa rinnoista ylöspäin, jopa ketjuliikkeistä löytää paremmin istuvia takkeja.

 7. Anonymous

  Hei mun mummo näytti myös samalta navettaan mennessään 😀

  Ja tää vaan on fakta, vaikka joku siinä taas ilkeyttä kuitenkin näkee.

  Enkä minäkään koe kyseistä takkia ylistämisen arvoiseksi. Mielestäni laatu saa myös näyttää hyvältä 🙁

 8. Anonymous

  Sinun päälläsi kaikki näyttää toki hyvältä, ja takkikin sopii sinulle, mutta itse takki on kyllä suoraan sanottuna perunasäkki tai se navettatakki:) Eihän tuossa takissa ole mitään linjakkuutta saati tyyliä. Materiaalista en mene sanomaan mitään, kun en tiedä, mutta tuollaisen takin suunnitteleminen saati ompeleminen ei kyllä paljon taitoa vaadi (korjatkaa, jos olen väärässä). Tuollaisia "takkeja" tuli ommeltua itsekin joskus nuoruudessa köyhänä opiskelijana. Esim COS:n nettikaupassa on samantyylisiä yksinkertaisia A-linjaisia takkeja, mutta varmaan puolta halvempia. Takin hinta on varmaan suolainen, kun on Samuji. Takki sopii sitäpaitsi ainoastaan hyvin harvalle vartalolle. Makuasioista ei sopine toki kiistellä, mutta takissa ei ole todellakaan mitään hehkutettavaa. Terkuin Maija

 9. Anne Malia

  Voi että, nyt minä olen tehnyt vähän hassusti poseeraamalla kumppareissa ja ylisuuressa kollegessa tuon ihanan takin kanssa.

  Kiva kuulla rehellisiä mielipiteitä! Jokaisella on omat makunsa ja kunnioitan sitä, enkä pahoita mieltä jos joku ei pidä samasta kuin minä.

  Mutta selvennöksenä takista, sen leikkaus on pallomainen eli siinä on valuvat olkapäät ja muoto on keskeltä vähän pyöreä, sitä ei siis ole tarkoitettu skarpiksi vartaloa myötäileväksi terävillä olkalinjoilla. Eli sitä ei tule verrata perinteiseen takkiin. Vaikka kuva ei sitä osoita, takki on leikattu todella taitavasti, se tuntuu hyvältä päällä ja istuu hartioista ja hihoista – hihat eivät ole liian väljät.

  Minulle hyvin leikattu takki ei ole vartaloa myötäilevä ja kapealinjainen, vaan vaate joka laskeutuu kauniisti ja asettuu kropalle hyvin. Tärkeintä on juurikin oikein mitoitettu olkalinja, sen varassa vaate lepää.

  Kuva ei tee oikeutta tuolle takille, joka kyllä on todella kaunis ja sopii erilaisille vartalotyypeille. Se ei vaan ole sitä tyypillistä vartaloa nuolevaa mallia.

  Tiedättekö että on oikeasti vaikea leikata väljä vaate joka istuu oikein, tämä takki on sellainen. Ihana että on muitakin vaihtoehtoja kuin niitä tyypillisiä kapeita malleja. Tätä mieltä olen minä.