kuva(kasmir neule Acne / vyö Acne / farkut Acne Pop)Postaanpa tähän asun edelliseltä viikolta, päälle oli eksynyt kokonaisuus Acnelta. Ihana ohuen ohut kasmir-neule toimii ympäri vuoden, sen pehmeä luonnonvalkoinen sävy sopii ihoni väriin hyvin. Tämän neuleen ostin heidän alennusmyynnistään, tuollaisia alelöytöjä on ihana tehdä, perusklassikoita.Tänään olin kampaajalla, hiuksiin laitettiin runsaasti vaaleita raitoja. Nyt väristä tuli paljon vaaleampi tyvestäkin, silti kivan luonnollisesti, eli voin suositella tuota ratkaisua teille jotka pohditte samaa – raidat vai kokoväri. Huomenissa näette sitten lopputuloksen kuvasta. Everything I am wearing in this picture comes from Acne.

6 Comments

 1. Oletko koskaan miettinyt hiusten leikkauttamista sellaiseen tosi lyhyeen malliin? Tuli vain mieleen, koska tykkäät pitää hiuksia kiinni, ja lyhyessä mallissakaan eivät hiukset ole "tiellä" 🙂

 2. Ihanan ylellisen näköinen paita, ja eteerisen kaunis olet kuvassa!

 3. Ihana neule! Hempeän vaalea..

  Minä odotan kampaajaa kun kuuta nousevaa, viimeisetä on jo aikaa koska olin välillä pidempään pois Suomesta ja Aasiassa en uskalla raitoja mennä laittamaan.. Nyt parin viikon päästä oma kampaaja laittaa ne, ajattelin juuri raitoja, paljon ja ehkä kahdella sävyllä.. En kokoväriä. On luonnollisempi.

 4. Anonymous

  Aivan ihastuttavan upea neule!

  Tuollainen kelpaisi itsellenikin kevätgarderobiin. Kevyt, pehmeä, vaalea.

 5. Anne Malia

  Sofia:

  Kiitos Sofia <3

  33V:

  Oikeastaan en ole. Kokeilin joskus lyhyttä hiusmallia, enkä kokenut sitä omakseni. Tykkään että minulla on edes mahdollisuus avata ponnari ja laittaa hiukset naisellisesti jos siltä tuntuu. Itse en oikein pidä lyhyistä hiuksista.

  Mutta se on totta, että tuo liiskattu ponnarikaan ei ole maailman imartelevimpia kampauksia :))

  Mia:

  Kiitos herttainen 🙂

  Marre:

  Juu tuo neule on ihan suosikkejani.

  Oi että kuule tykkään tästä uudesta raidoitetusta vaalennuksesta, paras väri joka mulla on koskaan ollut. Että mahtavaa kun pääset myös käsittelyyn 🙂

  Anonyymi:

  Juu, tuollainen on hyvä perusvaate kaapissa, ihana ylellinen 🙂