kuvakuvakuvakuvakuvakuva(paita James Perse / teeppari T Alexander Wang / farkut Acne / nilkkurit Chloé)Kevään tullen yksi perinteisistä vaatevalinnoista minulla on jonkin sortin armytakki tai -paita. Tänään avasin armykevään tällä keveällä James Persen paitiksella. Pian kaivan myös Filippa K:n viime keväänä hankkimani armytakin käyttöön, sitä meinaan sovitella ruskean vyön kanssa. Minulla on vielä kynsissä blogigaalan jälkeiset hopeiset kynsilakat, löysin aivan mielettömän kivan peittävän hopealakan Isadoralta. Se on niin upea, että siitä pitäisi tehdä oma postaus – kunhan vain saan kynnet lakattua sillä uudelleen. Peittävän hopeinen kynsilakka on varmasti mieletön myös varpaiden kynsissä. Kokeilkaahan.Mitäs teidän viikonloppuun? Minä meinaan syödä hyvin, ulkoilla ja nauttia alkavasta talvilomastani!!Every spring I have to wear something army. Today I started that with a light weight shirt by James Perse. Next I will try my Filippa K army jacket with a brown belt. Oh, it’s weekend and I’m also starting my holiday! 

6 Comments

 1. Anonymous

  Tulee jotenkin ulkopuolinen olo kun oon ihan kuutamolla…

 2. Anonymous

  Kello ja rennekoruyhdistelmä näyttää hyvältä. Taidanpa kokeilla.

 3. Anne Malia

  Julia:

  Kiitos niin minustakin, olisivatpa vielä hitusen pienemmät 🙂

  Anonyymi:

  Heh, no ei aina voi tajuta kaikkee 🙂

  Anonyymi:

  Koklaa, oon aina tykännyt yhdistellä noin 🙂

  Reetta:

  Kiitos Reetta, kivan rennon tyylikäs toivottavasti 🙂