kuvakuva(takki Massimo Dutti / neule Acne / housut Zara / nilkkurit Chloé / laukku Mulberry)Päivän asukuvat suloisen Ruusun seurassa. Olen ihastunut valkoisiin housuihini, ne sopivat kaiken kanssa. Mutta täytyy sanoa, ettei tuo Zaran malli ole oikein imarteleva, vyötäröosa on sopiva, mutta lahkeet ovat ihan löysät, pitäisi viedä nämä entrattavaksi. Istuuko teille nuo Zaran farkut hyvin? Olen jutellut muidenkin kanssa ja kaikki ovat sanoneet samaa, että malli on hassu. Tai sitten mun kroppa on hassu 🙂I am posing with darling Ruusu. I like my white jeans, only they do not fit very well. I have always the same problem with Zara trousers.

10 Comments

 1. Working mum

  Mistäköhän johtuu, etten nää ainuttakaan blogisi kuvaa? Surullista.

 2. Anne Malia

  Marjukka:

  Voi kiitos, ja nimenomaan Ruusu sopii niin hyvin noihin väreihin 🙂

  Working mum:

  Oi apua, mistäköhän se johtuu. Kokeilepa jotain toista selainta, jos nyt käytät firefoxia, kokeile Chromea tai Safaria. Jos se ei auta, laita meiliä niin välitän sen tuonne tekniikalle!

 3. Todella upea nude-sävy takissa, kaunis vanha rosa. Ja koiruus on tosiaan täydellinen asuste! 😀

 4. Mulle taas Zaran farkut ovat istuneet erinomaisesti! Mulla on niitä vaikka kuinka monet, vähän eri malleja ja tietty eri värejä. Useimmiten lahkeenpituuttakaan ei ole mahdottomiin, mitä tällaisena puolitoistametrisenä arvostan.

 5. mun takapuolessa on aina ollut ahtamista zaran farkkuihin, jos otan normaalin kokoni ja sitten kun otan päälle mahtuvan, housut roikkuvat jostain kohdasta. vähän aikaa sitten tosin yllätyin, kun kiskaisin tuosta vain jalkaani 34-kokoiset zaran farkut ja ne istuivat hyvin joka kohdasta. varmaan noissakin vaihtelee malleittain siis tai sitten lapsensaanti on muuttanut vartaloani aika radikaalisti.

 6. Anne Malia

  Riitta:

  Juu, pidän kovin tuon takin sävystä, se on kiva 🙂 Ja koirulaiset ovat aina täydellisiä asusteita.

  Veera:

  Hiih, niin täytyykin, koirat on parhautta 🙂

  Vimps:

  No höh, sinä onnekas, mulla onkin niin hankala kroppa. Liian laihat jalat.

  Nna:

  Sinäkin tuollainen hoikkeliini 🙂 välillä nuo Zarat on haasteellisia. Joskus taas tulee niitä löytöjä, onneksi.

 7. I think other web site proprietors should take this site as an model, very clean and magnificent user genial style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!