kuvakuva(paitis Filippa K / farkut Current Elliott / nilkkurit Acne)Miksiköhän en ole pitkään aikaan pukeutunut tähän valkoiseen väljään paitikseen, tämä tuntuu päällä mukavalta ja materiaali on kivan rennon lakanamainen. Sinisiä farkkujakaan ei ole toviin tullut valittua jalkaan, mutta nytpä päällä molemmat perusvaatteet. Käteen kasailin korulaatikon sekalaisia ja jalassa Acnen miellyttävät mutta hölskyvät nilkkurit.I love loose crisp white shirts and blue jeans, I don’t know how they have stayed in my closet so long with no wear at all. I love those Acne booties – so comfy. I found old bracelets from my jewellery box, they give some colour to the outfit.

6 Comments

 1. Onpa kiva "perusasu", siis vaatekaapin peruspilariasu. Ja voi että, minunkin pistolit h-ö-l-s-k-y-y, vähän parannan tilannetta pukemalla kahdet sukat päällekkäin, mutta plussakeleillä se ei kyllä oikein toimi. Pakkasilla hyvin.

 2. Onko toi Filipan paitis vanhempaa mallistoa vai löytyiskö nyt kaupoista? Just tommosen väljän haluaisin!

 3. Tuo taulu on tosi hauska! Onko se myynnissä Koodissa?

 4. Anne Malia

  Hertta:

  Näissä perusjutuissa vaan viihtyy 🙂

  Mulla on paksut froteepohjalliset pistoleissa, auttaa vähän, muttei niinkään nilkkojen hölskymiseen. höh.

  Taru:

  Paitis on vanha, eli samaa ei taida olla nyt saatavana, mutta olisko joku vastaava, Filipalla yleensä on hyvin noita perusjuttuja.

  Pirpu:

  Niinhän se tekkee 🙂

  Tanjuska:

  Maalaus on isäni työ, se on myynnissä 🙂

 5. Anonymous

  Aivan ihana asu ! Rannekorut ihan piste iin päälle 🙂