kuvaTarjoilen teille virtuaaliherkkua oheisten kuvien muodossa. Tähän aikaan illasta on turha yrittää kuvata mitään viehättävää omassa kodissa, niinpä käännyin kirjanmerkkivalikkoni puoleen, sieltä klikkailin kauniiseen blogiin nimeltä Everything fabulous ja onnistuin löytämään kasan silmänruokaa, siitä jaan kaksi kuvaa teille. Tulee herkkuhimo kun katselee tuota herkkuleipää – itse tehtyä pestoa, paahdettua maalaisleipää, katkista ja valkosipulia, nam. Siitä vinkkiä viikonlopuksi.kuvaToinen kuva samaisesta blogista. Ihastelin tietysti tuota mieletöntä kukkivaa risukimppua, josko sitä voisi noukkia luonnosta oksia ja odotella niistä puhkeavia silmuja – laitetaan viikonlopun kävelylenkin muistilistalle (tai käydään torilla ostoksilla). Kuvasta voi ihastella myös hillittyjen värisävyjen harmoniaa – vaalea harmaa, tumma harmaa, toffeen ruskea ja taulun murrettu keltainen, miten hienot nyanssit ja tietysti yhdessä loistavat. Tuosta voi ammentaa oman kodin sävymaailmaan. I wanted to share something beautiful with you, so I browsed my favourites and found these beautiful pictures from Everything fabulous. Don’t you just crave that delicious pesto-shrimp-carlig-toast! Something to consider for weekend. And see how beautiful the colours are in the interior picture, different shades of grey, fudge and the mustard in the painting – just perfect together. Something to inspire your own home. kuvat/pictures Everything fabulous

2 Comments

  1. Ihanan näköinen iltapala. Yksinkertainen on useimmiten parasta!

  2. Anne Malia

    Tuo on niin herkun näköistä, ei kuitenkaan vielä tullut viikonloppuna kokattua sitä…

    Ja tosiaan, yksinkertainen on yleensä parasta – kaikessa!