kuvakuvaTämmöinen on tuossa vieressäni, nappasin kuvan ihan äsken. Meidän pieni iltalettunen. Hän ei kyllä oikeasti tykkää olla torkkupeitossa, minä vaan kiusasin ja kiedoin sen pikkuisen ympärille. Toisessa kuvassa ollaan jo ryömimässä pois ahdistavasta peitosta. Lettuselle kuuluu oikein hyvää, hän on touhunnut kovasti lelujen kanssa. Ulkoilussa kivointa on korkeat lumikasat, mitä korkeampi sen parempi, sillä sinne huipulle on niin kiva kiivetä. This is what I have next to me right now, and every night for that matter. Lettunen do not like to be under blanket, I just wrapped it around him to tease a bit. He has been very busy playing around with the toys and he loves snow, especially high snow piles, as he likes to climb up to the highest snow tops.

11 Comments

 1. Voi miten suloine Lettunen 🙂

  Pirisi iltaani ja sai ikävöimään omia haukkusia.

 2. Manin ja Lettusen pitäisi kyllä ehdottomasti treffata! Luulisin että siitä saataisiin aikaiseksi kunnon lumihötkyt:)

 3. Aivan ihana pieni lettunen, maltankoira? Itselläni on cavalier. Kyllä koirakaverit on päivän piristyksiä ja pelastuksia 🙂

 4. Anne Malia

  Maisie:

  Kyllä tuo on niin hellyyttävä 🙂

  Marre:

  Voi, Lettunen on myös coton, eli sama rotu kuin sinulla. Ihania ovat! Niin suloinen sinunkin mussusi, kiitos kun laitoit kuvan.

  Katri:

  Ehdottomasti Mani ja Lettunen leikkimään. Mani on myös niin syötävän suloinen. Juuri ihailin hänen kuvaansa blogissasi 🙂

  Ulla:

  Lettunen on coton de toulear. Kyllä nämä turriaiset ovat niin ihania. Tänään Lettunen on minulla töissä, vähän on meininkiä täällä, kun hän ei ole kovin tottunut olemaan kaupassa mukana :))

 5. Ihana pieni Lettunen! Meidän Laivakoira taas tykkää olla peiton alla. Aina, kun sohvalta kahahtaa torkkupeiton levitysääni, hän säntää salamana paikalle. Iltaisin me välillä peitellään Laivakoira yöksi, kun hän niin niistä peitoista tykkää.

 6. Onko tuo " Lettunen " kiltti?

  Söpö koira mutta mulla nous ihokarvat pystyyn kun syystä että taannoin samanrotuinen lemmikki (ystävän)ennakkoon ilmoittamatta puri mua sormeen.

  Saman se on tehnyt muillekin vieraille varmaan joku luonnevika sillä vai?

 7. Anonymous from Suomesta

  Koira tekee karskistakin jutusta inhimillisemmän. Unohtuu ne turhanpäiväiset kiireet ja tekisi vain mieli rapsutella kaveria.

 8. Anne Malia

  Norppa:

  Oi, ihana Laivakoira <3

  Pirkko:

  Lettunen on kiltti, ei pure. Tiedän että Cottonit voivat olla kovia näykkimään, sitä Lettunenkin teki pienenä kun leikki, muttei se ole puremista. Nyt isompana tietää ettei saa näykkiä, ellei paini isin hanskakäden kanssa. Pureminen on asia erikseen, silloin vika ei kyllä ole koirulaisessa, vaan isännässä.

  Anonyymi:

  Niinpä, koirulainen kyllä antaa niin paljon iloa ja siinä ei murheet paina kun seurailee ihanuutta.

 9. Lettunen on niin kovin suloinen! Sven-Bertil lähettää terkkuja turriaiselle täältä Tukholmasta!

  <3Nina + S-B