kollaasi(naisen asu Zara / kukkapaitis H&M / kukkatoppi Stella McCartney / laukku Tory Burch / korvikset Miu Miu / sormus YSL)Kollaasista löytyy kaikki elementit kevään hullutuksista – kukkayliannostusta, värikäs laukku, roikkuvat korvikset ja jättisormus. Itse olen hullaantumassa kaikkiin noihin asioihin. Jonkin sortin kukkapaita on saatava, korviksiakin katselen kuumeisesti (nuo ovat hiukan tyyriit) ja ovela pikkulaukkukin olisi aika kiva. Aiotko sinä villiintyä tänä keväänä hullutuksista?Here are all the spring crazies in the same page – too much flowers, colourful bag, drop earings and a huge ring. I’m coveting all of these elements, how about you?

5 Comments

 1. Kyllä !! tuo kuvan hennon kukikas kauluspaita löytyykin jo kaapista 🙂

  Toisaalta, YSL:n sormuskin houkuttelisi hankittavaksi myös jossain toisessa värissä asustekaappiin..

 2. Anonymous

  Varmastikin hankin jonkin värikkään laukun piristämään mieltä.

 3. Anne Malia

  Piret:

  Voi tuo kauluspaita on niin nätti, hypistelin sitä jo kaupassa 🙂 Ja minuakin himottaisi uusi YSL…

  Anonyymi:

  Minunkin tekis mieli moista 🙂 värikäs on kiva!