kuvakuvaMinun on pakko kertoa teille Kartellin tulevasta uutuustuotteesta, Invisible Sidestä. Moni asiakas on kysellyt kookkaampaa kirkasta sohvapöytää joten tämä on varmasti toivottu uutuus. Invisible Side on penkki, joka siis toimii myös sohvapöytänä. Sen koko on l. 120 cm x s. 40 cm x h. 40 cm, hinta 330 euroa, värit musta, valkoinen ja kirkas. Saatavilla toukokuusta lähtien.Penkki sopii myös parvekkeelle ja terassille, ruokapöydän vierustalle, sängyn päätypenkiksi, kylpytiloihin jne.Sarjaan on tulossa syksyllä korkea konsolipöytä ja kantikas sohvapöytämalli.Tällaiset perjantain sisustusuutiset. Eikö viikonlopuksi aina teekin mieli miettiä jotain kotijuttua 🙂 Minulla se taitaa kuitenkin jäädä siihen perinteiseen kukkakimppuun.Kartell launches a new Invisible Side bench, which is suitable for many different purposes – you can use it as a coffee table, as a bench, you can put it outside or to a bathroom. This will be available in May.

6 Comments

 1. piilolinssitar

  Musta ois loogisempaa jos lyhenteet olis joko l x d x h tai sitten l x s x k

  mutta mitä muut sanoo…

 2. ihanainen malia,

  osaatko vinkata mistä saisi seuraavia arjen apureita:

  a) fiksut pyyhenipsut/klipsit. siis sellaiset, jolla saat pyyhkeen kiinni koukkuun. nykyään kun ei pyyhkeisiin aina ommella omaa ripustinlenkkiä..

  b)jääkaappiin magneetein kiinnitettävä paperilappusysteemi, johon voit fiksusti aina ruveta kirjoittamaan valmista kauppalistaa, kun huomaa jääkaapista puuttuvan sitäsuntätä. olen näet huomannut, että kauppaan mennessä ei takuulla tule mieleen, mitä kaikkea sitä puuttuukaan.

  c) sähköhammasharjoille telinettä.

  olen yrittänyt etsiä, mutta mistään en ole nättejä löytänyt.

  t. mimi

 3. Anne Malia

  piilolinssitar:

  No juu, olisi kieltämättä. Itse inhoan jotenkin aina jos sekoitetaan suomea ja enkkua, mutta jostain ihme syystä olen lapsesta saakka kirjoittanut mitat noin. Se alkoi siitä kun isi opetti mulle mitä h. tarkoittaa. Heh. Varmaan olen monen asiakkaankin muistilappuun kirjoitellut juuri samalla epäloogisella kaavalla mitat muistiin. 🙂

  mimi:

  Oi herttaisuus sinua 🙂

  mitä tuumaat näistä:

  a) pyyhelenkut olen itse ostanut kauan sitten ihan Anttilasta, ovat sellaiset muovitettua rautalankaa olevat, niissä verhonipsukka, eivät niin kauniit, mutta huomaamattomat

  b) olen ostanut Turun pääpostista sellaisen pienen muistivihkon, jonka selkämyksessä on magneetti, hassua että mulla sattui olemaan tuollainen josta puhelit, eli kurkkaapa kirjakaupat ja postit 🙂

  c) en ihan tiedä millaista telinettä tarkoitat, mutta jos haluat ne vähän kuin piiloon, kokeile palaset sarjan cd-laatikkoa valkoisena, sinne mahtuu harjojen laturikin ja hammasharjat menevät melkei kokonaa näkymättömiin 🙂

  hanna:

  Tuo on kyllä niin monikäyttöinen 🙂

 4. kiitos! tieni vie varmasti anttilaan seuraavan kerran, kun kaupungille pääsen (stokkasta ei muuten ollut tähän asiaan apua). ja taidanpa mennä akateemisen kautta. palaset-oli myös näpsä, mutta melkein toivoisin jotain seinään kiinnitettävää – pöytäpinta-alasta on pulaa.

  on se kumma, miten tuollaisia pieniä asioita voi olla vaikea löytää.

  mimi

 5. Anne Malia

  Eikö, noi pikkujutut on sellaisia.

  Meillä oli muuten joskus töissä veskin seinällä sellaisia seinään kiinnitettäviä muovilaatikoita ihan Ikeasta, oliskohan niitä vielä valikoimissa…