kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva Tänään on jatkunut ihana auringonpaiste, osa kaduista on lakaistu puhtaiksi hiekoista, pikkusesta pakkasesta huolimatta on niin keväinen olo. Aurinkolasit on kyllä syytä kaivaa esille, mihinköhän olen ne säilönyt. Kävimme pitkästä aikaa Tomin kanssa lounaalla. Vakiopaikkamme on Tintå, siellä on niin hyvä tunnelma. Tomi valitsee aina salaattilautasen ja minä keiton – pidän niin kovin maukkaista keitoista, tänään se oli kukkakaali/juustokeitto. Olin muuten ekaa kertaa liikkeellä pikkukengillä, jippiii, se on iso kevään merkki :)En ole muuten vielä käynyt kurkkimassa Marni at H&M-mallistoa, pitäisiköhän lähteä katsomaan onko kaupassa jotain vielä jäljellä. Tomi ja Maija olivat olleet aamulla jo ostoksilla, molemmille oli tarttunut kivaa matkaan.The Spring is here, the sun is shining and the streets are almost clear – so wonderful! I had lunch with my colleague Tomi, we always go to Tintå and Tomi takes the salad and I the soup of the day. 

7 Comments

 1. Minäkin pääsin tänään pyörähtämään kaupungilla ja hämmästelin kuivia, lakaistuja katuja. Suuri osa lumikasoistakin oli kärrätty pois. Kevät! Täällä lähiössä puolestaan vallitsee vielä täysi talvi.

 2. Ihania kuvia, kuvastaa jotenkin omiakin fiiliksiä tästä kauniista päivästä 🙂 Pitää ehdottomasti käydä tintåssa seuraavalla turun reissulla, Jose olin mun suosikki topchefissä!

 3. Onnea naistenpäivänä ja kiitos Anne mahtavasta ja hyvin tehdystä blogista, se on suosikkini!

  M.

 4. Ihanaa jos kadut ovat pois lumesta ja loskasta! Tulen ensi viikolla takaisin Suomeen ja toivon niin että kevättä olisi todella ilmassa ja plus asteita ja paljon! 🙂

 5. Ihana Tomi! 🙂 Ja ihana Tintå! (Teemu oli kylläkin mun suosikki TC:ssa alusta asti ja Jose hyvä kakkonen ;))

  Ja blogisi on edelleen ykkönen!

 6. Anne Malia

  lisbet:

  tosiaan varmasti keskustan ulkopuolella talvi on vielä enemmän näkyvissä, tosin kyllä jokikin on vielä ihan luminen. Oi sitä hetkeä kun jäät lähtevät, se on aina ihanaa 🙂

  wikke:

  Kiva jos kuvista välittyi tunnelmaa :)Ja juu Tintå kannattaa katsastaa kun täällä käy.

  M:

  Kiitos kovasti! Ja mahtava kuulla että olen suosikkisi 🙂

  Marre:

  Oo, kuule tänne on luvattu juurikin ensi viikoksi vielä lämpimämpiä kelejä 🙂

  Tintti P:

  Jeee, Tomi lähettää terkut ja kiitokset sulle 🙂

  Kiitos kovasti blogikehuista!

 7. Tähän aikaan keväästä ero Helsingin kuivien katujen & pikkukenkäkauden ja tämän Mikkelin seudun jäisen & lumisen elämän välillä on huikea. Me emme ole päässeet edes kumisaapasvaiheeseen vielä. Pikkukengät ovat vuorossa varmaan toukokuun alussa. Minä kaipaisin kyllä jo kovasti sitä kevätkenkäistä vaihetta.

  Kiitos elämänmakuisesta blogista.