kuvakuva(jakku Marni at H&M (saatu) / harmaa neule Isabel Marant / farkut Nudie / kengät Miu Miu)Tässä vielä tämän ihanan aurinkoisen päivän asu kokonaisuudessaan. Oli kyllä ihana tepastella noilla pikkukengillä kuivalla kadulla, vaikka totuuden nimessä on sanottava, että pitkiä matkoja ei kannata pikkukengillä mennä vielä, tuli vähän kylmä jaloille. Käväisin iltapäivästä H&M:llä katsomassa vieläkö rekeissä olisi Marnia jäljellä, olihan siellä, täällä Turussa ei ilmeisesti ollut hirmuista ostoryntäystä, sillä en huomannut minkään muun loppuneen, paitsi kaulakorujen. Oi että miten kivoja vaihtoehtoja siellä oli, en kuitenkaan vielä osannut mitään valita. Tai no, ostin rannekorusetin. Tämä pikkujakku on muuten tosi monikäyttöinen, minusta se sopii mainiosti tuollaiseen hivenen rennompaan kokonaisuuteen, mutta täydentäisi hienosti myös vaikkapa mekkoa tai hametta. Tykkään kovin. I really like this cute little jacket by Marni at H&M (gift). It is so versatile, looks great with a combo like this – jeans and sneakers, but you can dress it up with a dress or skirt too. This will get a lot of wear I predict. I went to the H&M at the afternoon to see if they had anything left at the Marni shelves – yes they had, almost everything. I bought a set of bracelets. 

3 Comments

  1. Anonymous

    Hei!

    Kiitos kivasta blogista=) Tämä ei nyt varsinaisesti liity postaukseesi, mutta huomioni kiinnitti tuo kuvassa oleva sohvapöytä. Minkä valmistama se on?