kuvakuva Iltakahvihetki sohvalla, lukemisena uusin Elle Interiör, joka on kyllä lempisisustuslehteni. Miten ihania juttuja siinä taas olikaan. Eniten inspiroi juuri nyt nuo pikkukukkaiset klassiset Libertyn kukkakuosit. Olen ihaillut Samujin mekkojen Liberty-kuoseja ja yhtä hyvin kuin mekkoihin, käyvät kukkaset myös sisustukseen. Erityisen kivasti hillityt kukkaset pukevat modernia sisustustyyliä, romanttisessa ympäristössä ne voivat vaikuttaa hiukan mummoilta, mutta raikkaan yksinkertaisessa ympäristössä ne tuovat kesäistä pehmennystä jopa pikkuisen humoristisella tavalla.kuvaSeikkailinpa heti Libertyn nettisivuille tutkailemaan valikoimia. Oi että mitä herkkuja, olisipa vaikea päättää mitä valita. Kivoin tulisi muutaman erilaisen värisävyn ja kuosin yhdistelmästä, ihan kuin Ellen kuvassa. Mitäs tykkäätte pikkukukkaisista kankaista?My favourite interior design magazine is Elle Interiör, today I was browsing it while drinking my evening coffee. I really fell for that sweet picture with Liberty cushions. I immediately went to Libertys site to see the collection. How cool these, kind of old fashioned and romantic patterns, would look in a contemporary interior. 

4 Comments

 1. Tykkään ja lujaa! Seikkailin joku aika sitten Libertyn sivuilla ja haaveilin kankaista ja käsitöistä. Postimaksut taisivat vain olla aika kamalat, eikä mulla ole täällä nyt ompelukonettakaan käytössä. Haluaisin myös Samujin shortseja, mutten uskalla tilata kokoa summamutikassa. Täältä ulkomailta tilaus ja palauttaminen on aina vähän hankalampaa. Huoh. Nyt taitaa siis jäädä Libertyt väliin, buu.

 2. Tykkään! Pitääpäs napata uusin Elle mukaan seuraavalla kauppareissulla. En ole sitä vielä ostanut…

 3. Tilasin jo toiset kukalliset housut tälle keväälle, kyllähän nuo kuosit näyttävät hyvältä myös sisustuksessa. Tuo vasemmanpuoleinen tilkku miellytti erityisesti silmää, sopisi jopa meidän pellavasohville…

 4. Anne Malia

  piritta:

  No voi, mutta on nuo vaan niin ihania 🙂

  Eikös ne Samujin shortsit ole vähän sellaisia nauhavyötäröisiä, siinä koko ei ole ihan niin tarkkaa, nappaa sen jota yleensä käyttää, en usko et menee pieleen. Osta pois vaan ovat superihanat. Hih, olen muuten hirveä ostoyllyttäjä.

  Kerran mun yhden ystävän mies kielsi häntä (leikillään) lähtemässä mun seurassa kaupungille shoppailemaan :))

  suvi m:

  Ihanuus 🙂 Nappaa ihmeessä uusi Elle, oli ihana.

  Anna:

  Voi vitsit, mäkin haluaisin kukalliset pöksyt. No en kyllä panis pahitteeksi parista kukkatyynystäkään, jos vaikka laittaisi makkariin vähän romantiikkaa valkoisiin lakanoihin, tyyny olis just sopiva mauste 🙂

  Pellavasohva kuulostaa ihanalta.