kuvaMinä olen aina vähän skeptinen uusien kosmetiikkatuotteiden suhteen, ja varsinkin edullisempien sarjojen. Jotenkin sitä on tottunut luottamaan tiettyihin hyviksi havaittuihin merkkeihin. Värivoide on yksi tärkeimpiä meikkituotteitani, minulle meikissä on tärkeintä iho. Oma ihoni on aika ongelmaton, joskus satunnainen finni ja vähän nenun ympärillä punotusta – varsinkin talvella kun joutuu usein niistämään. Silti itsestä tuntuu aina että iho on epätäydellinen ja sitä haluaa tasoittaa mahdollisimman paljon. Usein kuulemma me naiset peitämmekin oman ihon hehkun turhan pakkelin alle. Luin jostain blogista, en valitettavasti muista mistä, positiivisia kommentteja Lumenen kosteuttavasta meikkivoiteesta. Niinpä hiuslakan ostosreissulla mukaani ostin myös tuon Lumenen värivoiteen. Valitsin hitusen vaaleamman sävyn kuin ensin meinasin ja hyvä niin. Tämä numero 1 on todella kiva sävy talven vaalentamalle hipiälle. Koostumus tuntui ensin kovin vetiseltä ja peittävyys aika minimaaliselta. Mutta kun voide aika nopeasti ennätti imeytyä ihoon, se alkoi toimia. Lisäsin kasvojen keskiosaan toisen kerroksen saadakseni lisäpeittävyyttä. Olen enemmän kuin tyytyväinen voiteen antamaan lopputulokseen, se on läpikuultava ja keveä, peittää silti sen mitä täytyykin. Tuntuu että nuorenin parilla vuodella 🙂 Voide on nyt ollut jokapäiväisessä käytössä parin viikon ajan.En varmasti osaa olla ilman Chaneliani, sitä tarvitaan myös, sillä kun on väsynyt päivä, enemmän pigmenttiä sisältävä voide tekee ”turvallisen” lopputuloksen. Mutta voin suositella kokeilemaan ohuempaakin voidetta välillä.Oletteko te jo löytäneet täydellisen ihon salaisuuden?

9 Comments

 1. anna-liisa

  Kuulostaa hyvältä; tuota täytyy kokeilla!

  Mulla on myös Chanel, mutta sen sävy ei ole ihan nappi, on munsta vähän keltainen (oisko tuo sävynumero 20, joka on pohjassa…). Nykyisin ykköseni, vähän peittävämpi sellainen (samaa luokkaa Chanelin kanssa siinä suhteessa), on diego dalla palma (myynnissä ainakin Skanssin Salon West Hait @ Spassa) sävy 22. Tykkään siitä kovin ja se on hinnaltaankin mukavampi kuin tuo Chanel. Käytän myös Estee Lauderin Day WearPlussaa, joka on hiukan väriä antava kosteusvoide, ei missään tapauksessa ollenkaan peittävä. Se on melko lailla harmaata, kun sitä ottaa pullosta, mutta muuttuu iholla sellaiseksi sopivasti vähän rusehtavaksi.

  Lisäksi käyn talvella kuntosalin solariumlamppujen alla silloin tällöin sen lyhimmän mahdollisen ajan (hyi hyi, niin vanhentaakin) saamassa itseni hiukan elävämmän väriseksi, en siis todellakaan hakemassa mitään varsinaista rusketusta.

 2. Anne Malia

  Mun Chanel on sävy 30 eli vielä tummempi kuin sinun kaksikymppinen, ihoni on luonnostaan aika keltainen, eli minulla se kellertävyys on hyvä juttu. Talvella kyllä tulen niin kalpeaksi, että tuo 30 on hitusen tummahko. Mutta kuulemma aikuisen tulee valita mielummin liian tumma kuin liian vaalea värivoide. Kuulostaa hyvältä tuo diego-merkki, voisin joskus koklata.

  Minäkin käytän tuota Lauderin Day Wear Plussaa, mutta vasta kesää kohti mentäessä. Jotenkin tykkään olla vähän vaaleampi talvella.

  Hui solkkua, en tohdi. Tiedätkö nuorena kun kokeilin ekaa kertaa solariumia, mun piti huutaa (se oli Kokkolassa kauneushoitolassa) henkilökunta hakeen mut pois sieltä – tuli ahtaan paikan kammo. Sittemmin opin kyllä olemaan siellä lavitsalla, mutten tosiaan ole elämäni aikana tainnut edes kymmentä kertaa käydä solkussa.

 3. Itse en osaa ostaa kahta samaa tuotetta peräkkäin, tykkään liikaa kokeilla uusia tuotteita. Itsellä ihonhoito on tärkein kaikesta.

 4. Mulla on käytössä Lumenen heleyttävä meikkivoide. Sekin on ohut ja silti riittävän peittävää, olen ollut siihen tyytyväinen. Seuraavaksi kokeilen myös tuota, niin hyvältä kuulostaa 🙂

 5. Anonymous

  Mä ostin tämän tuotteen puolivahingossa viikko sitten. Allekirjoitan lyhyen kokemuksen perusteella sanomasi. Loistava, kevyt (ja halpa) tuote!

 6. Anonymous

  Hyväksi havaittu,varsinkin allergiselle,kuten minä. Suosittelen meikkivoiteeseen sekoittaen Lumenen valovoidetta,mahtava yhdistelmä.

  Saija

 7. Anonymous

  Itse on nyt käyttänyt kuukauden verran ko. tuotetta ja positiivinen yllätys. Muutkin Lumenen tuotteet ovat ilahduttaneet minua viimeaikoina, mm. luomenpohjustusvoide (loistava rasvaiselle luomelle) sekä tummien silmänalusten peittovoide (hyvä). Aiemmin käytin minäkin maailman merkkejä mutta nyt olen tosi tyytyväinen näihin löytöihini.

 8. Anne Malia

  Night at Vogue:

  Minunkin tuli nuorempana kokeiltua aina uusia juttuja, näin vanhempana ei näemmä enää rohkene luopua tutuista hyvistä niin helpolla 🙂

  Helena:

  No minä voisin puolestani kotiuttaa yhden putelin tuota heleyttävää 🙂

  Anonyymi:

  No kiva kulla sinultakin hyviä kokemuksia 🙂

  Anonyymi:

  Kiva kuulla ja tosiaan tuo ohentaminen toimii varmasti jos ei tarvitse peittävyyttä paljoa 🙂

  Äh, luin koko ajan vartalovoidetta :)) siis valovoidetta, nyt ymmärrän paremmin tuon ohentamisen…hätäinenkö minä 🙂

  Anonyymi:

  Oi, nyt täytyy vissiin alkaa oikein urakalla kokeilla noita Lumenen juttuja, kuulostaa hyvältä 🙂 Kiitos vinkeistä.

 9. anna-liisa

  Saijan vinkin perusteella ostin minäkin yllä mainitsemasi voiteen lisäksi samalla sen Lumenen valovoiteen ja totta, olen myös oikein tyytyväinen niiden kombinaatioon! Mukavan kevyt ja se valovoide tuo sellaista kivaa hohdetta, just sopivasti; tykkään kovin!