kuvakuvakuvaNapsaisin eilen iltasella muutaman kuvan kylpyhuoneen hyllystä. Meillä on vanhan talon kolo käytetty hyväksi, siihen on teetetty Duratista hyllylevyt, joille sitten tietysti kertyy näkyville kaikenlainen kosmetiikkasälä. Ei niin kaunista kuin umpikaapisto, mutta nyt mentiin vanhan talon ehdoilla. Kylppärissä on kaakeloitu samalla mosaikilla kaikki seinät ja lattia. Amme ja allastaso ovat myös valkoista Duratia, kuten siis nuo hyllyt. Suosittelen lämpimästi tuota materiaalia kylppäriin. Ihana kun voi suihkutella rauhassa, eikä tarvitse varoa kaapiston kostumista, myös Duratin puhdistettavuus on helppoa ja pidän sen lämpimästä tunnusta, verrattuna viileään posliiniin tai kiveen.Kosmetiikoista; nyt minulla on sekalainen lajitelma kasvojen hoitotuotteita. Puhdistusainesuosikki on Diorin öljymäinen puhdistaja, kasvovetenä myöskin vanha tuttu Biotherm. Kasvovoiteet ovat Vichyn ja Nivean (Nivea saatu blogin kautta). Silmänympäryksille sutaisen Vichyn rasvaa tai Sensain seerumia.Meikin pohjustukseen käytän joko Estee Lauderin day wear-voidetta tai Chanelin Vitalumiere-värivoidetta. Jos jaksan levittelen myös alle Chanelin pohjustusvoidetta, en kyllä hirmusti huomaa siinä eroa onko vai ei 🙂 Puuterina Make-up-storen jauhemainen puuteri ja saman merkin käytännöllinen kantikas beige puuterivippa.Avohyllylle täytyy järjestellä pikkusälät purkkeihin, olenkin ostanut Ikeasta valkoisia pieniä muovilaatikoita ja pumpulijutuille Palaset-sarjan pieniä kynäpurkkeja. Meikit säilytän Johanna Gullichsenin meikkipussissa, siellä ovat nätisti piilossa.This is what you can find at my bathroom shelves. It is too bad that we have open shelves, as there seems to be always too much of everything. But this is an old house, so we had this small niche just perfect for shelves, they are made of Durat, a very innovative and beautiful material.

2 Comments

  1. Anonymous

    Hei, kiva kun laitoit kuvia avohyllyistä. Teidän kylppäri on aivan ihana.

    Sofia