kuvakuva Citizen Couture
Minun on pakko jakaa tämä asukuva teille, olen aivan ihastunut tuohon kokonaisuuteen. Kuvan nainen on Preetma Singh, US Voguen toimittaja. Olen aina ihaillut hänen pukeutumistyyliään, tässä hän on erityisen kivasti onnistunut. Nyt on kovin pinnalla urheilullisuus, itse vierastan aikuisena kyseistä trendiä, mutta tämä kokonaisuus osoittaa kuinka aikuinenkin voi maustaa asuaan rennolla painetulla kollarilla. Tuo Dries Van Notenin bleiseri on muuten itse täydellisyys.Minulla olisi vaikka kuinka asiaa teille, monta monituista postausta on mielessä, eli täällä saattanee olla aika vilkasta. Olisi tosin myös mukava kuulla teistäkin enemmän, siis minua ilahduttaisi suunnattomasti jos jaksatte kommentoida ja keskustella tuolla kommenttilootassa!I just had to share this perfect outfit with you. Preetma Singh is always so stylish and this outfit is one of my favourites. That Dries Van Noten jacket is just perfect. And see how cleverly she has used the sporty trend, the outfit is still very feminine.

8 Comments

 1. Anonymous

  Joo tosi kiva asu.

  Näytä ihmeessä enemmänkin aikuisten naisten rentoja ja ei liian sporttisia arkiasuja jos sellaisia jostain bongaat.

  Maiti

 2. Yläosat, siis kollari, poolo ja takki ovat täydelliset. Ihanat!! Alaosaksi valitsisin tietenkin jotain muuta 😉

 3. Anonymous

  Olet tosi hyvää seuraa mielenkiintoisine postauksinesi minulle, joka yksin kotona kirjoittelen raporttia muun perheen ollessa laskettelemassa. Seuraan kuulumiasi hyvin intensiivisesti 😉

  ninzi

 4. Anonymous

  Voi kunpa bleiserissä olisi paaaljon kapeammat hihat niin se voisi hipoakin täydellisyyttä 😉

 5. Anonymous

  Heippa, Olipa jälleen makea asukokonaisuus! Itse en jakkuja/blazereita oikein osta enkä käytä, sillä kaikki mitä olen sovittanut sisältää saman ongelman: rintojen kohdalta liian iso. Jos otan pienemmän kokoisen on se sitten vyötäröltä nafti. Joku mättää näissä ketjuliikkeiden mitoituksessa, sillä he kuvittelevat, että kaikilla on valtavat "keuhkot". Kaliimpia merkkejä en ole lähtenyt edes testaamaan, sillä en ole blazereita pitänyt ihan välttämättöminä vaatekaappiini. Mutta joku kuvan värinen olisi kevääksi/kesäksi takin asemasta aivan ihana! Oma kokoni on nykyisin siinä 36/38 riippuen mistä ostaa, että sikäli pitäisi kylläkin kokoja olla saatavilla…

  Olen seurannut blogasi pitkään ja saanut paljon inspiraatiota omaan pukeukeutumiseeni- kiitos! Täällä on mukava vierailla.

  t: Ninzu

 6. Anne Malia

  Maiti:

  Juu toki laitan ainakin aina jos on ihan superihana asu. 🙂

  Helena:

  Eikö 🙂 Minä pidän tuosta alaosastakin, ehkä kun ei ole ihan minun tyyliseni, heh. Mutta tuo yläosa toimisi vaikka myös mustien nahkahousujen kera hienosti.

  ninzi:

  Ihana ihana ninzi 🙂 mahtis kuulla ja mahtis että seuraat tiiviisti!

  Anonyymi:

  Joo kyllä, bleisuissa tuppaa niin usein olemaan liian leveät hihat, varsinkin suomessa myytävissä :))

  Ninzu:

  Oletko kokeillut vaikkapa Filippa K:n jakkuja, tai Selected Femmen. Niissä on minusta usein onnistunut ajaton leikkaus, eikä liian voimakasta sisäänottoa vyötäisillä, kuten noiden ketjuliikkeiden malleissa tuppaa olemaan. Se on kuule juurikin se, että ollaan jämähdetty siihen että takkien ja paitojen pitää istua vyötäröltä, ihan sama miten on hartiat ja hihat. Todellisuudessahan asia on päin vastoin, tärkeintä on hartiat, hihat ja rinnukset, vyötärö voi olla vaikka väljä ja leikkaus toimii jos edellämainitut istuvat.

  Ihana kuulla että viihdyt täällä ja olet vielä saanut joskus inspistäkin 🙂

 7. Toi Filippa K. on osuva vinkki – mulla on 13 vuotta (!) sitten alesta ostettu upean ajaton, ja ennenkaikkea täydellisesti kaavoitettu, Filippa K:n musta jakku. Olkalinja jumalainen, kangas täydellinen, aaah…

 8. Anne Malia

  33V:

  Eikö, mun lemppari Filippa K-jakkuni on myös alelöytö noin 9 vuoden takaa, edelleen eniten käyttämäni musta jakku. Siinä on ajaton ja maltillinen leikkaus ja laadukas kangas. Just niin aaah…