kuvakuvakuva(neule ja housut Lindex – saatuja / kengät L’Autre Chose)Minäkin olen ihan innoissani Lindexin uudesta Modern preppy-kokoelmasta, jonka keulakuvana on upea Gwynneth Paltrow. Kokoelma ilmestyi eilen myymälöihin ja Lindexin nettikauppaan. Sain ilokseni valita kaksi vaatetta tuosta kokoelmasta – oikeastaan valinta oli aika selvä, vaikka olisin kelpuuttanut melkein jokaisen malliston vaatteen myös omaan kaappiini. Lettineule oli kuitenkin ihan vastustamaton, samoin tummansiniset chinot, joille erityispisteet kapoisasta mallista ja tukevasta kankaasta.Oma pukeutumistyylini ei ole preppyä, mutta pidän kuitenkin tyylin klassisista vaatteista. Tykkäänkin vähän rikkoa sitä muottia, tässä boheemein rannekoruin ja herrainkengin. Voisin kyllä kuvitella noiden housujen sopiva älyttömän hyvin myös silkkipaitikseen ja huikeisiin korkkareihin – ihan vain siksi kun chinoihin ei sellaisia yleensä yhdistellä. Lettineule nyt sopii mihin vain, mekon ja hameen kanssa, farkkuihin, shortseihin – kaikkeen.I love the new collection, Modern preppy by Lindex, which is presented by georgeous Gwynneth Paltrow. I was lucky and got to pick some pieces for myself from the collection. I chose the cable knit and dark blue chinos – they are just perfection.

19 Comments

 1. Oi, näyttääpä vaatteet kauniilta. Kuten uusi tukkakin. Mä annoin lahjakortin siskolle, kun ajattelin, että mallisto olis enemmän sen heiniä. Mutta kuten totesit, kyllä noista klassikoista olis varmasti osannut poimia omaankin kaappiin 🙂

 2. Mutta miten se laatu, yleensä Lindex on aivan roskaa?

 3. Nämä Lindex-postaukset tulee jo korvista…onko jokaisen portaalibloggaajan pakko mainostaa niitä?

  Ihana tuo neuleesi kyllä on, ei sillä. 🙂 Mut jotenkin kun et ole juuri profiloitunut tän kaltaisten kauppojen asiakkaana niin tulee jännä maku.

 4. Anonymous

  Kapeamallisia housuja on jo liikaakin, sellaisia jossa on vaikkapa reitevälle tilaa ei löydä etsiväkään. Aika harva meistä on lähellekään sinun lapsenmittoja.

 5. Komplimenttini superhienosta paidastasi! (Mulla on ihan samanlainen : )

 6. Anne Malia

  Sara K:

  Kiitti, tukka tuntuu superihanalta sen tunkkaisen ruskean juuren jälkeen 🙂 Töissä sanottiin, että näytän taas omalta itseltäni.

  Yleensä en innostu näistä ketjujen vaatteista, mutta nämä vaatekappaleet tuntuivat heti omilta.

  Mrs O.

  No näissä valitsemissani laatu vaikuttaa oikein passelilta, materiaali on puuvillaa, eikä mitään huonoimman tuntuista sellaista. Pesun jälkeen sitten vielä kunnolla näkee mihin näistä on.

  M:

  Voi kiitti 🙂 täällä on jo ihanan keväistä, keskustassa ei lumia enää näy ja kadut on puhtoiset.

  Maija:

  Kiitos Maija, tämä lookki tuntui itsestäkin raikkaalta 🙂

  Susse:

  No mä en tehnyt tätä postausta sillee mainostusmielessä (vaikka sitä se tietty onkin), vaan kun sain lahjakortin ja totesin löytäväni sillä mieluiset vaatteet, kerroin niistä täälläkin, ihan kuten kehuin niitä ystävällekin livenä. Minua ei velvoitettu mitenkään postaamaan niistä tuotteista.

  Täällä blogimaailmassa kun seurataan silmä kovana vaaterintaman uusia juttuja, niin moni kirjoittaa samoista uutuuksista.

  Kirjoitan kaikesta kivasta josta tykkään, itse ostetuista ja saaduista, rajaa vetämättä.

  Toki nyt olen saanut juttuja enemmän kun olen täällä portaalissa, mutten aio ottaa vastaan mitään mitä en koe itselleni omaksi jutuksi. Ja pakko mainita jos jonkun on saanut, ettei syytetä piilomainonnasta.

  Kirjoitinhan äskettäin Lumenen meikkivoiteestakin, jonka olin ihan itse ostanut, ja monissa blogeissahan on hirmusti noita Lumenen lahjoittamia tuotteita.

  Mutta hyvä pointti sinulla silti 🙂

  Anonyymi:

  No en näe kapeassa mallissa mitään epäsopivaa muodokkaammallekkaan kropalle. Kyllä isommissa kokonumeroissakin voi olla kapeampaa leikkausta, ja se sattuu minusta pukemaan täyteläisempää kroppaa paremmin kuin väljä lahje. Ystävissäni on ihania rehevämpiä naisia ja heillä kapoisat lahkeet ja pillit näyttävät todella hyviltä päällä (minusta paremmilta kuin omissa rimppakintuissa).

  Ja kuule, näissä lapsen mitoissa ei ole erityisen kivaa aina 🙂

  Mildred:

  Jee, samikset!

 7. Minäkin tykkään tuosta Lindexin uudesta mallistosta. Sitä kävin silloin pikaisesti Hertan kanssa kurkkaamassa. Eilen kotiutin sen sinivalkoraidallisen collegejakun. 🙂

 8. Todella kivalta näyttää (taas) tuo asusi. Ihastuin itsekin tuohon neuleeseen ja saan toivottavasti omani veljeni avustuksella ensi viikolla kun nettikaupasta loppuivat heti keskiviikkona… Ja meillä maallahan ei ole Lindexiäkään 🙂

  Mikä koko sinulla on tuosta paidasta? Taidan olla itse samoissa "lastenmitoissa", en muista koska olen mitään Lindexiltä ostanut ja sovittamatta on mahdotonta arvata mikä koko olisi ollut paras…

  Ihan loppulauseena, miksi ihmisillä näyttää olevan oikeus kommentoida toisten fyysisiä ominaisuuksia yllä olevan Anonyymin tyyliin? Eikö toisen painosta puhuminen ole aina epäkohteliasta ja asiatonta? Tähän saakka olen mielestäni täällä lueskellut vaan järkeviä ja asiallisia kommentteja…

 9. No nyt on taas tosi nättiä! Ihanan raikas kokonaisuus!

 10. Täällä toinen laiheliini, joka pienikokoisena joutuu aina etsimään pienintä kokoa vaaterekeistä. "Lapsen kokoisena" on todella hankalaa löytää hyvin istuvia aikuisten vaatteita, päinvastoin kuin ystävilläni, jotka rehevämpinä voivat valita joko vähän pienempää tai sitten löysempää vaatetta. Vaatevalinnat tehdään fiiliksen mukaan mikä milloinkin tuntuu hyvälle ja on muodissa. Minä en sitä voi tehdä ellen siten repäise kunnolla ja hulluttele lasten osastolla. Annan teille painonillittäjät tehtävän: käykää katsomassa kuinka monta jakkua löydätte businesspalaveriin koossa 30 ja alle.

 11. Mahtaisko olla niin, että muutaman kerran kun itse asiallisesti yrittää eriävää mielipidettä esille tuoda ja vastaukseksi tulee (joko bloggaajalta tai tämän cheerleadereiltä) kärkästä hyökkäystä, niin ei itsekään viitsi enää kohtelias olla?

  Terkuin henkilö, joka ekaa kertaa täällä kommentoi 🙂

 12. Tsekkasin malliston kaupassa, kun netistä ei saa oikeaa kuvaa minkä kokoinen mallitus on kyseessä. Ostin raitaneuleen ja joustavan puuvillajakun, oikein kivat näin raskaana olevallekin. Housut jäivät rekkiin, koska reittä on enemmän kuin Lindexin normikokoisella. Kapealahkeisia housuja on vaikea löytää, joten joutuu kaventamaan itse joko vyötäröltä tai lahkeista. Tai sitten jenkkien loistovalikoimien äärellä kuolaamaan matkoilla..sieltä olen aina löytänyt omaa kokoa joka tilaisuuteen (juhla, bisnes, casual, just name it). Muuten en sitten tiedä tuosta Lindexin laadusta, miten pesussa käyttäytyy.

 13. Todella kiva asukokonaisuus. Friendship bracelet -rannekorut tuovat asuun ihanan rennon tunnelman!

 14. Fani tai ei niin kyllä sitä kärmestyy itse kukin jos eriävät mielipiteet tarkoittaa jonkin fyysisen ominaisuuden kritisointia, jolle ei välttämättä voi itse yhtään mitään.

 15. Anne Malia

  suvi m:

  No arvasin, mallisto on ivan sun näköinen 🙂 Se raitajakku sopii sulle varmaan tosi hyvin!

  Anna:

  Toivottavasti tää vastaus ei tule ihan liian myöhässä. Mulla on S-koko ja minusta se on ihan passeli, tosin pidän neuleista ennemmin väljinä kuin ihan istuvina, eli olisin voinut valita kokoa suuremmankin. Mutta varmasti sinulle tuleva on hyvä, sehän ei tällaisissa vaatteissa ole niin tarkkaa onko tiukempi vai väljempi.

  No joo, nuo kokoasiat on aina sellaisia ongelmia. Jotenkin se on oikeutettua, että pienikokoisia piikitellään, mutta jos joku menisi sanomaan vastaavaa normikokoiselle tai sitä tuhdimmalle, siitä vasta soppa syntyisi. Parempi kun ei kommentoi ollenkaan tuommoisia asioita ja arvostaa ihmisiä kaiken kokoisina ja näköisinä 🙂

  Ja tosiaan, täällä on aina ollut vain kivoja kommenteja, mulla on maailman parhaat lukijat!

  Tintti P:

  Joo on raikas asu 🙂 kiitos Tintti.

  40+:

  Laiheliinilla ei tosiaankaan aina ole helppoa tuo vaatteiden valinta, tosin kaipa sitä kaikissa vartaloissa on joskus ongelmia jonkun vaatteen suhteen.

  Ekaa kertaa kommentoiva:

  Juu, olen samaa mieltä kanssasi, jos itse on kärkäs, saa taatusti takaisin samanlaista. Onneksi tässä blogissa ei moisia ongelmia ole ollut 🙂

  Kiva kun rohkenit kommentoida.

  Pipsa:

  Joo, saa nähdä miten nämä vaatteet pesun jälkeen. Mutta uskon että ovat ihan hyviä. Sinunkin löytösi ovat tosi kivat 🙂

  Evi:

  Kiitos ihana Evi 🙂 nuo nauharannekorut kaivetaan aina keväällä käyttöön.

  r:

  Niinhän se kyllä on.

 16. Anonymous

  Miksi vain bloggaaja itse saisi viitata mittoihinsa kuten tämän tästä tekee?? Mikä tekee "epäasiallisen" sanasta lapsenmitta? Jos mahtuu lastenosaston vaatteisiin ja on siitä kertonut, silloin ON lapsenmittainen. Naurettavaa nillittää että pienikokoiseksi mainitseminen on jotenkin loukkaavaa, silloin on kyllä todelliset mielensäpahoittajat liikkeellä joilla ei onnekseen elämässä muuta länkytettävää ole.