kuvakuva(angoraneule Isabel Marant / farkut GT / käsikorut Marni at H&M / nilkkurit Chloé)Tänään oli mustavalkoinen teema, inspiroiduin Emmanuelle Altin ja Geraldine Saglion kuvista, joita on näkynyt eri katumuotiblogeissa. Naiset ovat kulkeneet valkoisissa farkuissaan kera mustien yläosien ja nilkkureiden. Asusteiksi valitsin eilen ostamani Marni at H&M-käsikorut. Vähän ovat isohkot pikkuisiin ranteisiini, mutta vaikkei asuni ole tippaakaan Marni-henkinen, antavat ne mukavan säväyksen tähän mustavalkoiseen kokonaisuuteen.On muuten aika haasteellista yrittää kävellä hienosti kuvaan kun ei ole kuvaajaa, vaan itselaukaisin piipittää, aina tuppasin olemaan liian kaukana tai liian lähellä. Harjoittelua siis vaaditaan. Today I was inspired by Emmanuelle Alt and Geraldine Saglio, they have sported white jeans with black a lot lately. I bought those Marni at H&M bracelets yesterday, and though this outfit is not at all Marni style, I think they work really well with this combo.

6 Comments

 1. Mustavalkoisuus toimii, ja Marnin korut suorastaan puhaltavat siihen henkeä:)

 2. anna-liisa

  täytyy mennä tänään katsomaan, josko noita olis vielä tarjolla!!!

 3. Mustavalkoisuus näyttää hyvältä. Ja noi korut on tosi hienot, sopii tohon asuun. Kävin itsekin niitä kokeilemassa, mutta jostain syystä toi mustavalkoinen isompi koru ei istunut mun käteen. Ostin sellaisen punaharmaa yhdistelmän ja kaulakorun jossa on valkoisia kukkia. Ton kokoelman korut ovat kyllä todella hienoja. Pidin kyllä vaatteistakin ja myös yksi mekko tarttui mukaan. Pitää odottaa vähän lämpimämpiä kelejä, jotta mekkoa voi käyttää.

 4. Nuohan toimii sun asussa paremmin kuin Marnikollegojensa kera konsanaan 🙂 Tykkään kovasti. Ja hiano on kuvakin! Voi kun meillä olisi valoa asukuviin, mut ei niin ei. Salamalla mennään vieläkin.

  Kommentoit muuten tosi hyvin Auroran hyvään pohdintaan blogimarkkinoinnista. Olen ihan samoilla linjoilla.

 5. Anne Malia

  Eeva:

  Kyllä se mustavalkoinen vaan aina iskee tosiaan 🙂 koruilla saa pikkujujua joo.

  Anna-Liisa:

  Toivottavasti löysit omasi, nuo sopivat niin moniin asuihin 🙂

  Tanja:

  Kun menin iltapäivällä, ei kaulakoruja näyttänyt olevan enää jäljellä, olivat hienoja kyllä 🙂

  Voi mekkokelejä odotellessa, mutta jos et jaksa odotella ihan sinne, kokeilepa villatakin alle silkkimekkoasi.

  Hertta:

  Voi sinnuu, kiitos 🙂 No ei meilläkään valoo oo, siksi yritän kuvailla aina työaikana päivällä. Tämän päivän postauksen kuvat onkin kuvattu (ilman salamaa) pimeässä makkarissa, aika kökköjä kuvii tulikin.

  Juu, kiva kun noista blogimarkkinoinneista on juttua, mielenkiintoinen ja ajankohtainen aihe.