kuva(neule Benetton / raitapaita APC / farkut Seven / käsikoru Proenza Schouler)Tässä tämän päivän villapaita/farkut-kombinaationi. Olen ollut aika vähällä meikillä näemmä liikkeellä. Joskus sitä jaksaa aamulla levitellä luomivärejä ja rajauksia, mutta tänään menin pelkän meikkipohjan, poskipunan ja ripsarin kanssa. Olen kuumeisesti pohtinut hiusteni väriä, tekisi mieli nyt pitää kiinni alkuperäisestä ajatuksesta, että annan oman värin tulla kunnolla esiin ja sitä vain raidoitetaan. Mutta kummasti tekisi vaan mieli vaaleampaa, se olisi ihanan raikas. Jospa ottaisin vaan reilusti lisää raitoja. Tämmöisiä mietteitä tuli kun katselin tuota nassukuvaa 🙂 julkaisen täällä harvemmin tuollaisia melkein kasvokuvia.Mutta hei, nyt on perjantai-ilta, jotain hyvää syömistä ja kukkia. Siivous saa jäädä toiseen päivään.My sweater of the day. I wore too little make up today, sometimes it is fun to have all the liners and eye shadows, but today was just foundation, blush and mascara. I am still pondering weather I should dye my hair lighter or just take more highlights. Tuff decicions 🙂It’s friday night, so something good to eat and a bucket of flowers is the plan. No cleaning today.

10 Comments

 1. Sikko, mulla oli tänään lähes samanlainen asu! 😀 Farkut oli vaan siniset ja raitapaidan päällä se mun yks ikivanha kipparitakin mallinen, lyhythihainen jakku.

 2. suvituuli

  Hyvännäkönen kokonaisuus =) Se on kyllä totta, että hiusten vaalennus (ainaskin mulla) raikastaa/ kirkastaa ilmettä. Mutta kuten sanoit, nyt on perjantai-ilta eli nautitaan viikonlopusta. Aah, ihanaa <3

 3. Anonymous

  Ihanaa kuulla sinunkin pähkäilevän hiusten kanssa. Itsellä vähän sama ongelma raidat vai vaalennus.

 4. Pitää vielä lisätä tuohon hiusjuttuun… Just mietin samaa, sillä juurikasvua on mullakin havaittavissa, vaikka olen jo pitkään ottanut vain raitoja. Seuraavaksi pitäisi ottaa sekä tummempia että vaaleita raitoja, mutta oikeasti haluaisin liukuvärjätyn tukan. Mutta en tiedä osaako täällä perähikiällä kukaan sellaista tehdä…?

 5. Anonymous

  Näytät tosi raikkaalta kun vähän vain meikkiä!

  -Kaltsu

 6. Anonymous

  Hiustenvärjäyspohdinnat olivat mulle myös tuttuja vielä jokin aika sitten. Sitten päätin (ja päätöshän pitää:)), että värirumba saa loppua ja oma väri kasvaa takaisin. Jos alkaa näyttää liian tummalta, niin raitoja voin ottaa, mutta koko pään väriä ei enää tule.

  Oma väri onkin ollut yllättän kiva, sellainen hassu kultainen:) Yksi syy päätöksen helppouteen oli myös överivaalennuksesta seurannut tukan kuivuminen ja purkkaantuminen, nyt on kiva nähdä, kuinka hiukset ainakin näin omaan silmään on alkaneet kasvaa terveempinä. Ja tässähän saa sen yllä mainitun liukuvärjäyksenkin ihan luonnostaan!

  Aurinkoista viikkoa!

 7. Anne Malia

  suvi m:

  Hihii, siskokset siis ollaan, meillä on muutenkin niin samanlainen maku :)) ihanuus!

  Ja juu, hiukset on aina se ongelma, paras varmaan olisi kun jaksaisi antaa tulla oman väriseksi ja vaan ottaisi aina välillä raitoja raikastamaan. Sama sulla 🙂

  suvituuli:

  Kyllä, vaalea tukka on niin raikas, mutta ne ainaiset painimiset sen hirmuisen juurirajan kanssa…ja helposti väristä tulee vähän liian harmaa tai keltainen…huoh.

  Mutta kiitos oli ihana viikonloppu! Kivaa viikkoa sinulle!

  Anonyymi:

  Vaalennus on niin raikas, mutta silti olen kallistumassa luonnollisempaan, pitkällä tähtäyksellä varmaan parempi valinta. Huomaan muuten että nyt se on aika lailla muotiakin, olla melkein oman värinen.

  kiva blogi:

  No kiitos ihan mahtava kuulla 🙂

  Pirkko:

  Höh, sanos muuta, aina vähän pähkäilyä niiden kanssa.

  Kaltsu:

  Voi kiitos, tuo oli aivan ihana kommentti 🙂

  santra:

  Niinpä, josko sitä vaan olisi kärsivällinen ja selättäisi moiset ongelmat :))

  Anonyymi:

  Voi kiitos tästä tsempistä. Kyllä taidan pysytellä myös tuossa oman värin kasvattamisessa. Haluan päästä siitä ikävästä värirumbasta, sitäpaitsi se vaalennusaine on inhottavan tuntuinen päänahalle, mulla vetää aina hetkeksi ihan tunnottomaksi nahan. Ei voi tehdä hyvää iholle.

  Mun hiukset on tosin aika liukkaat, että tulevat menemään entistä enemmän päätä myöden omalla värillä, mutta josko opettelisi tupeerausta 🙂

  Aurinkoista viikkoa sinullekin!