kuvaKysynpä teidänkin kokemuksia tästä paketin avaamisesta. Eikö tuo punainen nauha ole tuossa avaamisen helpottamiseksi, sitähän vain luulisi, että tulee vetää saumakohdasta ja pussi aukeaa nätisti punaisen nauhan kohdalta. Mutta minä ainakaan en saa punaisesta nauhasta päätä kiinni enkä minkäänlaista otetta, jotta voisin pussin avata. Tumpelo tiedän olevani, mutta ärsyttää suunnattomasti hankalat pakkaukset. Käytin (taas kerran) saksia tämänkin paketin auki saamiseen. Onko teillä ongelmia näissä? 

7 Comments

 1. Minä avaan suosiolla saksilla. Yleisesti ottaen kaikki pakkaukset, jotka on päällystetty sellofaanilla aukeavat vain saksia käyttäen. Tosin pakkaukset pitäisi avata, kuten suunnittelija on kaikessa viisaudessaan ajatellut eli repäisynauhasta.

  Peltiölkkien vetokoukut katkeavat minulta aina ja joudun käyttämään vanhaa hyväksi koettua tapaa eli partiolaisille kehitettyä retkiavainta. Suunnittelu on niissäkin epäonnistunut.

  Terveisiä vain keksitehtaille ja tölkkitehtaille, kannattaa kokeilla avaamista siellä tehtaassakin.

 2. Anonymous

  Tuollaiset paketit on helppo avata esim. leipäveitsellä. Sahaat vain paketin auki kahden keksin välistä ja siinä se.

 3. Anne Malia

  Arleena:

  Juu, ei toimi nämä pakkaukset tällaiselle hätäiselle tumpelolle :)) Soisi kyllä valmistajien panostavan vähän enemmän käyttömukavuuteen.

  Anonyymi:

  No juu, hyvä vinkki. Tosin ihmettelen edelleen miksi tuo repäisynauha on paketissa, jos ei siitä ole avuksi 🙂

 4. Kuule tälle tumpelolle on jopa maitopurkki hankala avata. Saati sitten limppari, niin harvoin ku sitä on. Jos mies ei ole kotona, limpparia ei juoda 🙂

 5. Anonymous

  mutta eipä pysy keksit enää sen jälkeen paketissa – leviää koko hoito ja pitää keksiä uusi säilytytapa. Voileipäkeksit keräävät helposti kosteutta ja nahistuvat, jos säilytystapa ei onnistunut.

 6. Sen lisäksi, että punainen nauha ei toimi, niin lähetstulkoon joka ikinen keksi on halki. Tai halkeaa viimeistään siinä vaiheessa, kun laitat päällystettä. Kerrassaan ärsyttävää.

 7. Anne Malia

  Enna:

  Haha, vähän sama täällä, joskus maitopurkin kanssa on myös tullut tapeltua. Limupulloihin olen löytänyt apulaisen, Koziolilla on sellainen muovinen kierrekorkin apulainen, sillä aukeaa tiukemmatkin korkit helposti. Tarvitsen myös lasipurkkeihin muovista ilman poistaja-avaajaa, sillä avaa hillosipulit ja muut purkit 🙂 Onneksi on noita tumpelon apulaisia – muitakin kuin mies.

  Anonyymi:

  No juu, näin on. Täytyy yrittää aina syödä nopeasti nuo keksit. Tosin meille noita ostetaan ehkä kerran vuodessa tai harveminkin. Mutta hyviä ovat.

  Minna:

  Totta, juurikin halkaisin kaksi neljästä keksistä joita voitelin, ärsyttävää tosiaan.