kuvakuva(pantterineule Pablo Gerard Darel / paitis Filippa K / farkut Cheap Monday / sormus Metal Pointus)Päivän asuni koostui vähän vanhemmista löydöistä, miten piristävä tuo punainen neule olikin. Yleensä vierasta punaista väriä itselläni, siis etenkin vaatteissa, mutta tuon vähän oranssiin taittava sävy toimii kellertävään ihooni. Muutenkin punainen tuntuu näin värittömällä ihmisellä aika räikeältä. Mutta pantteripilkut on ihania, enkä silti näytä Hefnerin Leenalta – enhän 🙂I was wearing red today, a colour I usually don’t prefer in my clothes. I feel like it is too bright for a colourless person like myself. But I love leopard dots. Ps. Kirjoittelin muutama postaus sitten Preetma Singhin ihanasta asusta, eilen bongasin hänen bloginsa, käykää ihastelemassa.

4 Comments

 1. Tosi kiva asu! Valkoinen paitis raikastaa ihanasti pantterineuleen! Sopii sinulle hienosti:) Minäkin olen väritön tyyppi, mutta rakastan värejä. Melkoista tasapainoilua tämän yhtälön kanssa…Aurinkoista viikkoa!

 2. Anonymous

  On kyllä pirtsakka, wau!

  Asiasta kukkaruukkuun… voisitko suositella jotain ravintolaa lapsiperheelle? ja kivaa kahvilaa?

  Koodiin jo löydänkin;)

 3. Anne Malia

  Nipsu:

  Kiitti vaan, valkoinen tosiaan vähän raikasti ja helpotti punaisen sävyn annostelua, ei tullut suoraan kasvoja vasten.

  Juu, värit on ihania, mutta pidän niistä enemmän asusteissa, siis itselläni.

  Anonyymi:

  Kiitti 🙂

  No hitsit, en oikein osaa sanoa lapsien kannalta, ei ole itsellä sellaisia 🙂 Niinpä ei ole tullut tarkasteltua ravintolaa siinä suhteessa. Mutta jos haette kivan rentoa ilmapiiriä, jossa ei ole liian ahdasta, voisin suositella Paninia, joka sijaitsee Linnankatu 3:ssa sisäpihalla. Kahviloista lemppari on varmaankin Cafe Art, ihan joen rannassa, heti Koodin takana .

  Jee, tervetuloa Koodiin!

 4. Anonymous

  Kiitos vinkeistä=)

  Juuri jotain ei niin jäykkispaikkaa ja kuitenkin hyvää ruokaa hainkin.

  Ei tarvitse olla hoitopöytiä, syöttötuoleja, yms.