kuvakuva(college Acne / housut 3.1 Phillip Lim / vyö H&M / kiilakantakengät Vagabond)Viimeaikaiset kuvat olen kuvaillut Canonin G10-kameralla, ihan erilaista kun järkkärillä kuvaaminen. Olen myös yrittänyt opetella kuvan vanhentamista Elementsissä, vähän on vielä tuo harjoitteluaste päällä, mutta kiva kokeilla eri asetuksia. Lupailen taas parempia kuvia kun pääsen järkkärin kanssa samaan aikaan valoisaan paikkaan :)Päivän asu oli harmaa ja ehkä vähän poikamainenkin, mutta nuo housut ovat ”pure luxus” – villaa yltä ja silkkiä alta, ihana käyttää hyvin tehtyä vaatetta. Housujen lahkeet on lyhennetty minulle sopiviksi, nyt vaan pitäisi löytää hyvät kengät leveiden lahkeiden pariksi. Tällä kertaa jalassa työpaikan kaapin alta kaivetut vanhat Vagabondin kiilakannat.Me syötiin tänään perjantaipullat, arvatkaa kumpi on mun… Oikeasti olen vähentänyt makeisten syöntiä radikaalisti, yllättävän helposti se onnistuu, eikä pian enää kaipaakkaan (niin hirveän paljoa) karkkia. Makean himoa yritän ruokkia jogurtilla, mandariinimehulla, jäätelöllä ja herkkurahkalla (jossa kyllä on oltava riittävästi sokeria).I have been shooting with my G10-camera, tried also to make these photos look a little older – I see that I still have some work to do with my editing  skills. Today I wore my new trousers that I had altered for me. Have to find suitable shoes with the flare legs. And today we had some delicious treats with the coffee at work, suits friday.

5 Comments

 1. Anonymous

  vähän pidemmät lahkeet ja jalkapöytää vasten niin perfecto

 2. Anonymous

  Veikkaan,että toi vaaleanvihreä leivos on sinun:)(nimeä en tiedä).

  Aurinkoista päivää,ja Lettuselle terkut!

  -Saija-

 3. Anonymous

  mutta päivä päivältä mua ottaa enemmän ja enemmän päähän se, että joka kerta kun tänne sun blogiin tulee, vastaan ponnahtaa tuo "mainosikkuna". Nipoa häiritsee ; ) Ja varsinkin, kun se tulee siihen aina kun vaan jotain klikkaa. Pikkuasia, mutta mua vaivaa. Blogi on ihana, sinä olet ihana ja asiat mielenkiintoisia. Vielä kun mainosikkunaa ei tarvitsisi väkisin aina klikkailla pois niin kaikki olisi täydellistä ; )

 4. Anne Malia

  Anonyymi:

  Joo, kuvassa näyttävät kyllä hitusen liian lyhyiltä, olen jotenkin hassusti nostanut housut liian ylös, lahkeet ovat maata laahaavat.

  Tyylialkemisti:

  Kiitos Katri 🙂 housut on aikas täydelliset.

  Saija:

  Heeh, ihan oikein arvattu, prinsessaleivos taisi olla. Oli muuten vähän liian makea, just ja just sain syötyä sen 🙂

  Lettunen kiittää terkkusista!

  Anonyymi:

  No joo, en voi väittää vastaan noista pop upeista!

  Mutta kiitos kiitos ihanasta tsempistä kuitenkin!