kuvaHei ja hauskaa alkuviikkoa! Täällä laiskanpuoleinen bloggari ilmoittautuu. Piti nappaista töissä asukuva, oli ihan kiva vaatteet päällä, mutta enpä ennättänyt, olin liian työn touhussa. Mutta tämä ostosvinkki on jopa kivempi kuin oma asukuvani – ainakin minusta. Tykkään kovasti rannekoruista ja mitä mielenkiintoisempia sen mukavampia. Löysin Hedvigin blogista tämän ruotsalaisen nettikaupan, josta löytyy tosi kivoja pleksirannekoruja. Monet pleksiset ovat aika paksuja ohueen ranteeseen, mutta nämä näyttävät kivan siroilta, kun ovat litteitä. I found this shop from Hedvigs blog, they do really nice plexi bracelets.

1 Comment

  1. Hei ja hauskaa alkuviikkoa! Täällä laiskanpuoleinen bloggari ilmoittautuu. Piti nappaista töissä asukuva, oli ihan kiva vaatteet päällä, mutta enpä ennättänyt, olin liian työn touhussa. Mutta tämä ostosvinkki on jopa kivempi kuin oma asukuvani – ainakin minusta.