kuvakuva Sain eilen pari päivää sitten tilaamani housut Shopbopista, heillä on kyllä jäätävän nopea toimitus. Pöksyt ovat 3.1 Phillip Limin ja löysin ne superalesta. Ihastuin kankaan struktuuriin, nuo sopisivat niin hyvin jonkun kuviollisen paitiksen kanssa. Mutta hei, onpa aikamoinen pakkaus housuilla, luulin jättilaatikon nähtyäni, että olen saanut jonkun toisen tilauksen. Pikkuiset housut oli pakattu isoon pahvilaatikkoon, sitten tuohon mustaan hienoon laatikkoon ja vielä suureen pukupussiin.Jalassa näette nämä ensi viikolla, sillä vein ne eilen lyhennettäväksi.I got my order from Shopbop, they are so fast with the deliveries. But imagine how much packing material they use for just trousers.

7 Comments

 1. Anonymous

  Odotan innoissani että näemme pöksyt päälläsi jotta pääsemme "arvostelemaan" niitä =)

  Pitäisköhän itsekin tilata jotain ihan vaan ton tyylikkään laatikon takia? Olisi kiva jos niitä olisi pari-kolme päällekkäin mukamas huolimattomasti jossain päin kotia.

  Maiti

 2. Anonymous

  Heippa!

  Minä myös innostuin eilen tilaamaan shopbopista housut. Olen ensikertalaisena asialla ja minulle tuli vähän ajan päästä viesti, että heille pitäisi lähettää joku kuusi numeroinen ”authorization code”, jotta luottokortin veloitus onnistuu. Jos koodia ei ole, niin pitäisi lähettää kopio luottokortista ja henkkareista. Onko tämä ihan normi käytäntö? Tuota koodia minulla ei ole (pitää soittaa pankkiin..) ja luottokortin kopiota en ole uskaltanut laittaa sähköpostilla… Onko toisilta kysytty näitä? Auttakaa te kokeneemmat! Minä olen ihan noviisi näissä nettishoppailuissa 🙂

  Kiitoksia Malia ihanasta blogista!!

  Paola

 3. Anonymous

  Kuulostaa oudolta menettelyltä. Ei ole koskaan kysytty jenkkinettikaupoissa moista.

 4. Ihanaa WE .

  Kivalta näyttää housut ja odotan jatkoa.

 5. Anne Malia

  Maiti:

  Heeh, just valitin töissä että noita laatikoita on kertynyt liikaakin eikä niitä raaski heittää roskiinkaan. Lupailin jakaa niitä työkavereille 🙂

  Että kannattaa ainakin muutamat jutut tilata ihan vaan säilytysrasioidenkin takii…heeh.

  Paola:

  Tuo on normikäytäntö joillakin putiikeilla jos tilaa heiltä ekaa kertaa. Se on tullut turvallisuussyistä ja ihan hyvä juttu, vaikka vaatiikin itseltä pientä vaivannäköä. Eli joko soitat pankkiin ja kysyt tuon koodin, tai katsot näkyykö se nettipankin tositteelta. Itse olen kyllä joskus meilannut kuvan kortista ja henkkaristakin, se on niin nopee tapa tehdä kameralla kun ottaa kuvan. Tosin ei ihan ehkä turvallisinta 🙂 mutta ainakin Shopbop on luotettava kauppa!

  Ihana ja mahtava kuulla blogikehuja!

  Anonyymi:

  Joo, minustakin kuulosti ekaa kertaa kun moiseen törmäsin, mutta tuo on joissakin kaupoissa nykyään käytäntö kun tilaa ekaa kertaa. Nuo turvallisuusjutut ovat minusta positiivisia asioita.

  Marjori:

  Jee, jatkoa seuraa ensi viikolla 🙂

  Muuten kerro pöllölle mitä tuo WE tarkoittaa?! heeeh

 6. Voih, olen kuolannut ihan samoja housuja! Nyt pääsen ihastelemaan niitä sitten sun päällä, mainiota:) selvää säästöä:)

 7. Anne Malia

  Katri:

  Hihii, mäkin teen usein sitä, että ihastelen toisilla jotain – kuten sun juttuja sulla 🙂