kuva(neule Whyred / valkoinen pitkä paitis Filippa K / damaskit Wolford / nilkkurit Chloé / käsikoru Marni at H&M)Kyllä tämä blogien maailma on kiva, ainakin silloin kun oma asuinspis on hukassa. Selailin eilen illalla koneella blogeja ja törmäsin all the pretty birds-blogissa kuvaan, jossa naisella on punainen takki valkoisen mekon päällä – heti tuli mieleen oma vaatekaappi ja siellä majailevat punainen neule ja valkoinen musliinipaituli. Siitäpä tämän päivän työasu syntyi.Ei ole muuten paljon tullut käytettyä tuota neuletta. Jotenkin se väljyys vaan ei sovi minulle niin hyvin, paitana se on jättis ja mekkona ehkä vähän lyhyt. Mutta onneksi materiaali on ohuen ohutta villaa, tätä voi soveltaa vielä pitkälle kevääseen, jos tosiaan keksii uusia tapoja pukea sitä.My outfit was inspired by the woman who wore red coat over a white dress at all the pretty birds blog. It is so refreshing to browse these inspirational street style blogs, you can get some help for your own clothing dilemmas.

10 Comments

 1. Mitä jos siihen neuleeseen yhdistää ohuen vyön; saisi sitä väljyyttä kuriin? Mutta hyvältä näyttää, vaikka mitä sanoisit! Ihanan energinen väri (sanoo ihminen, joka pukeutuu vain harmaaseen ja mustaan..)

 2. punainen näyttää ihanalta kevätvalossa! upea neule, harkitsin sen ostamista taannoin, mutta tulin siihen tulokseen, ettei noin pitkälle neuleelle löydy käyttöä. omasta kaapista löytyy COS:n ihana ohut musta neule, joka on suunnilleen samanmittainen, mutta vaikeakäyttöinen juuri pituuden takia.

 3. Hei ei liity aiheeseen, mutta minkä kokoinen on sun keittiön pöydän päällä oleva Flosin Globall? Lisäksi olisin kysynyt makuuhuoneen verhoista, onko mistä ostetut/mitä merkkiä? Tykkään. L

 4. Testeissä punaisen on todettu nostavan verenpainetta, nopeuttavan pulssia ja lisäävän aggressiivisuutta. Tutkimuksissa on huomattu, että miehiin vaikuttaa enemmän oranssihtava punainen, naisiin violettiin vivahtava punainen. Huoneissa punaisen värin sanotaan vaikuttavan ajan tajuun – se katoaa. Siksi punaista väriä on käytetty usein mm. kasinoissa ja ravintoloissa.

  SINULLE kyllä sopii,olet vaalea ja hentoinen. Yhdistettynä mustaan ja valkoiseen.

 5. Hieno asu, tuo punainen sopii sinulle todella hyvin.

  Yritin tämän kuvan inspiroimana taas kerran kokeilla päälleni tuota samaa Whyredin neuletta, ei vaan luonnistu. Minulla on pari muuta punaista vaatetta joista kyllä tykkään ja käytänkin, mutta ne ovat enemmän oranssin taittavia tai korallinpunaisia… (Pakko kai pitää tuo paita siellä huutiskassissa…)

 6. Käytän samaa neuletta (turkoosia tosin) samalla tavalla, pitkän silkkisen kauluspaidan kanssa. Ihastuin kyllä tuohon sinun neuleesi oranssinpunaiseen väriin! Kuvat työpaikaltasi muuten aiheuttavat sydämen pamppailua, kaikki tuo ihana design…

 7. Määkin aion matkia tota asua huomenna =)

  On se vaan niin ihanan näköinen sun päälläsi.

 8. Anne Malia

  Pipsa:

  Vyötä tosiaan voisi kokeilla tuon kanssa, tai itse asiassa taisin kerran kokeillakin, mutta koska helma on leveä siitä tuli liian hamemainen.

  Mä vierastan tosi värikkäitä paitoja, mutta kerrankos sitä 🙂

  Piret:

  Hei sinä ihanainen ja onnea vielä kerran Lilyyn muutosta.

  En voi itse hallinnoida sivupalkkiani, mutta olen laittanut viestiä tekniikkaan, että päivittävät tiedot!

  kid:

  Joo, tuo neuleen väri hurmasi silloin syksyllä kovin ja tykkään kyllä vieläkin, malli vaan on vähän haasteellinen.

  Linnea:

  Meidän Globall on se suurempi 45 cm kokoinen, se on mielestäni ison pöydän päälle just oikea koko.

  Makkarin silkkiverhot on ommeltu Linumin silkistä, jota ei enää kyllä tehdä, mutta vastaavia löytyy esim. Lauritzonilla on ihan samanlainen laatu ja väri. Silkkiverhoissani on vuori, koska silkki on hauras ja hapertuu valossa.

  Saija:

  juu, en ole missään oikein punaisen ystävä, tämän neuleen sävy on kivasti oranssiin taittava ja siksi minulle miellyttävämpi kuin ihan peruspunainen.

  Ja kiitos vaan, omasta mielestäni punainen ei niinkään pue minua ihoa vasten, mutta tuossa välissä tuo valkoinen vähän auttaa asiaa 🙂

  Anna:

  No ihan samat fiilikset, joskus vaan joku vaate ei nappaa vaikka olisi kuinka kiva 🙂

  Lena:

  Oi se turkoosikin on ihana väri! Silkkipaita voisikin olla hyvä tuonne alle, pitää laittaa kokeiluun 🙂

  Ja kiva jos kuvausympäristö innostaa, heh.