kuvakuva(raitapaita Saint James / bleiseri Acne / farkut Nudie)Nappaisinpa päivän työasukuvan juuri ennen sen vaihtumista kotiasuun, siksi kuvasta puuttuu kengät 🙂 Eipä ollut tänään ihan yhtä valoisa päivä kun eilen, kuvat on napattu tänäänkin siinä seitsemän maissa, valoa ei tällä kertaa ollut ihan riittävästi nätteihin kuviin. Kummasti päälle on eksynyt taas aika tummasävyistä vaatetta, raitapaita sentään antaa kevätilmettä. Vähän vielä kun lämpenee ja saa heittää sukkikset laatikon pohjalle, veikkaan pukeutumisilon taas lisääntyvän. Olen vielä kulkenut talvitakissakin, josko sitä voisi pian keventää kevättakkiin. Keskiviikkona olisi se kuuluisa Aussien ja Trendin blogigaala. Mekko on löytynyt jo hyvissä ajoin – aika ihana – mutta ei sitä värikästä, jota olisin toivonut, vaan musta. So where are my colourful spring clothes, unfortunately in my closet. Somehow I seem to pick very uncolourful outfits. Maybe that will change after I can start wearing shoes bare foot and when there is no need for a warm coat anymore. At least I wear stripes, that for sure is a sign of spring. 

Comments are closed.