kuvakuvakuvakuva(mekko Marni at H&M (saatu blogin kautta) / villatakki Marni / sukkikset Wolford / avokkaat Givenchy)Pukeuduin tänään töihin Marni at H&M-malliston silkkimekkoon, sain valita tuosta kokoelmasta kaksi vaatetta ja toinen niistä on tämä mekko. Ajattelin heti yhdistäväni silkkiunelman jo kaapistani löytyvään Marnin pehmoiseen harmaaseen villatakkiin ja Marnin sandaaleihin (jotka ovat työpaikan kaapissa). Päästä varpaisiin siis Marnia, yhtä ehdotonta lempimerkkiäni. Itselleni mekon pienin koko on hiukan väljä, mutta onneksi liikaa kangasta saa kätevästi kurottua kaulanauhalla kasaan. Plussaa aidosta materiaalista ja sivutaskuista – tykkään aina jos mekossa tai hameessa on taskut. Minulla oli joku seurailemassa kuvien napsimista 🙂 mami juoksi kameran jalustalle painamaan nappia ja taas kiiruhti kameran eteen poseeraamaan – hullua touhua, päätteli Lettunen.I was wearing Marni today at work. I got to choose two itemns from the new Marni at H&M collection and this silk dress was the other of my choises. I paired it with my old Marni cardigan and Marni heels, that are not in the pic, as I left them at work. The dress is really soft and good quality fabric. I like that you can adjust the dress with the bow on the neck and I also like the pockets on the sides. 

18 Comments

 1. Oi, näyttääpä silkkimekko kivalta! Ajattelin ensiksi, että en jaksa tunkeutua ryysikseen, kun Marni-yhteistömallisto julkistetaan, mutta pitääpä vielä harkita.. 🙂

  Ja miten suloinen kuvausassistentti ikkunalaudalla! 🙂

 2. Tuo oli mielestäni kokoelman paras, ainakin kuvissa ja tänään näin sen Aleksilla ikkunassa myös.

  Vaatinee antistaattisen väljän alusmekon, näyttäii ainakin siltä? 😉 Sopii kivasti neuletakin kanssa!

 3. Tuohan on kuin sulle tehty! Aivan nappivalinta, kertakaikkiaan. Kunhan toivutaan tästä matkahärdellistä, nappaisen kuvat omasta valinnastani -sen toisen taidatkin arvata, kun katsot mitä arvon tontillani 🙂 Rakastan tätä yhteistyömallistoa, mutta ryysimään en taida lähteä.Jospa nettipuotiin ennättäisin?

 4. This dress is for sure my favorite item from Marni&H&M collection. You look beautiful:)

 5. Tyylikkäät vaatteet, tuollaiset sopisivat enemmän kuin hyvin myös äidilleni.

 6. Tuo on niin kaunis tuo mekko.

  Pukee sua oikein hyvin.

 7. Pallot toimivat aina, kunhan ovat graafisessa järjestyksessä. Alushame ja kevyt silitys viimeistelevät vielä lookin. Kiva yhdistelmä, tykkään.

 8. Butterfly

  On kyllä ihan siistin näköinen tuo silkkimekko. Kieltämättä voisin kuvitella itsellenikin sellaista. Upea..

 9. Asukokonaisuus on rento, mutta tyylikäs. Itelleni ei moinen kävisi, mutta sinua tuo pukee.

 10. Anonymous

  Mekko on muuten ihan kiva, mutta aavistuksen liian suuri, kuten itsekin sanoit. Kesällä on varmaan tosi kiva ja hyvännäköinen päällä ihan sellaisenaan, silloin ei tuo lievä väljyys haittaa lainkaan, eikö vain? Minulla on nyt jostain syystä valtava kietaisumekkokuume. Haluaisin kovasti esim. DvF:n (aivan ihania malleja ja kuoseja) tai jonkun muun kietaisumekon. Käydessäni Stockalla siellä oli pari Gantin kietaisumekkomallia, joista toinen oli ihana ja maksoikin huomattavasti vähemmän (en kuitenkaan ostanut) kuin DvF:n, mutta DvF:stä kuitenkin haaveilen… Mutta vaikea ostaa netistäkin, kun en tiedä lainkaan ko. merkin kokoja. Eikös tollanen mekko kuulu sarjaan klassikko? Mekkohan on hyvin monikäyttöinen, sehän menee päiväasuna, ilta-asuna (kun asustaa oikein), jopa ranta-asuna, tai jopa aamutakkina :):) Sitten sitä voi käyttää mekkona tai tunikana farkkujen tms, kanssa tai… Mitäs mieltä olet Malia? Minulla on nyt sellainen tunne, että kietaisumekot ovat taas muodissa. Andeliina

 11. Anonymous

  Mietin vain, että miltähän se näyttäisi vyön tms. kanssa?? Mutta voisin kuvitella, että kesällä näyttää upealta ja juuri sellaisenaan paljaiden säärten (silloin ei ole sähkökään ongelma) ja paljaiden käsivarsien (oletan, että mekko on hihaton???) kanssa, helmat vain heilumaan 🙂 Helman pituus minusta on ok. Andeliina

 12. Anne Malia

  Wikke:

  Tämä mekko on tosiaan aika kiva, ja sopii monelle kropalle mallinsa puolesta. Sinähän oletkin tällainen samanlainen kapoisa kun minä 🙂

  Juu, assari on suloinen.

  Gloria:

  Onko sellaisia antistaattisia alusmekkoja? Olisi kyllä hyvä tuon alle, tosin se ei koko aikaa tarttunut sukkiksiin, vaan kun istui pidemmän aikaa työtuolilla :))

  Lilou:

  Voi jänskää mitä oot valinnut 🙂 Mulle myös tämä yhteistyömallisto oli just nappi.

  Dag:

  Thanks 🙂 Yes, this dress is so Marni and very versatile.

  T.A.

  Juu, tuollainen asu sopii kenelle vaan 🙂

  Pirkko:

  Kiitos kiitos 🙂

  Pii:

  Juu, pallot on kivoja, varsinkin kun niitä on sekoiteltu vähän eri värisiä. Mekko oli kyllä sileä kun puin päälle, mutta on niin ohut että vähän ryppäsi käytössä. Mutta tässä matskussa se ei niin haitta, malli kun on rento.

  Butterfly:

  Huomasitko että arvonta oli toisessa postauksessa 🙁

  Mutta kiitos, mekko on kiva.

  Anonyymi:

  Hihii, mutta olenhan jo täti-iässä 🙂

  Tanjuli:

  Kiitos, tosiaan aika rento tämä on 🙂

  Andeliina:

  Voi olen aina tykännyt DVF:n mekoista, ovat kyllä ihania klassikoita. En ole koskaan sovittanut, mutta näyttävät imartelevan naisvartaloa. Itse en ole oikein koskaan tykännyt kietaisumallisista vaatteista, mutta nuo mekot ovat poikkeus, niissä se menee 🙂

  Vyökin voisi sopia tuohon minun mekkooni, mutta minulla on taas se joku iskostuma, etten tykkää vöistä mekossa :)) hassu olen :)) Vähän saisi olla tuon mekon helma lyhyempi, se jää vähän pitkäksi kun olen näin lyhyt (163 cm).

 13. Anonymous

  Minusta tuo Marnin mekon helma ei taas näytä yhtään liian pitkältä, ainakaan kuvasta päätellen. Olen itse myös pätkä, 160 cm, ja esim. se sovittamani Gantin kietaisumekko oli just polviin ja minusta pituus näytti hyvältä. Ja varsinkin jos on vähän korkoa kengissä, niin aina paremmalta näyttää. Tarkoitin lähinnä jotain solmittavaa yksiväristä huivin tapaista vyöksi (ei siis mitään nahkavöitä tms), mutta luulen, että ilman sukkiksia näyttää jo paremmalta, kun mekko laskeutuu kauniimmin (kun ei ole sitä pirun sähköä). Andeliina. Hyvää päivänjatkoa!!

 14. Malia, Stocka myy ruotsalaista Damellaa, heiltä löytyy sellainen tosi simppeli, väljä (jonkalainen mielestäni toimii parhaiten väljän mekon alla) ilman pitsejä, antistaattinen – off white ja musta ainakin.

 15. Anne Malia

  Andeliina:

  Totta tuo, että korot auttavat kovasti. Minä pidän itselläni vähän lyhyemmistä hameista, polvimitta kun valitettavasti vie katseen suoraan rumiin pattipolviini :)) Tjaa, jotain voisi kokeilla tuohon vyötäisille…Ja ehdottomasti ilman sukkiksia on parempi, nyt se kieltämättä tarrasi vähän kiinni niihin. Pirun sähkö tosiaan.

  Kivaa viikkoa Andeliina!

  Gloria:

  Kiitos Gloria! Täytyy käydä katsomassa noita, enpä moisista ollut edes tietoinen. Minulla on pari muutakin mekkoa, joiden alle antistaattinen alusmekko olisi kyllä loistava.

 16. Kaunis! Mikä tuo kukka on? Kalla? Mistä niitä saa ja mitä ne maksaa?

 17. Anne Malia

  Melia,

  kukka on lilja 🙂 olisko maksanut n. 5 euroa tuo oksa.