kuvakuvaMoni teistä varmaan tietääkin, että pikkusiskoni Suvi kirjoittaa myös blogia nimeltä Valkoinen Harmaja, se löytyy Divaaniblogeista. Suvi on blogannut yhtä kauan kuin minäkin, kolme ja puoli vuotta. Hänen blogistaan löytää suuren määrän tietoa ja inspiraatiota rakentamiseen ja sisustamiseen, sillä Valkoisessa Harmajassa on seurattu heidän taloprojektiaan ihan alusta saakka.Uudessa Deko-lehdessä on esitelty kauniiden kuvien kera siskon perheen koti.  Ja sisustuksesta puheen ollen. Alla olevassa kuvassa voitte nähdä, miten meidän Lettunen halusi eilen illalla sisustaa olohuoneen 🙂 Iltalenkin jälkeen riitti vielä virtaa moiseen puuhaan.kuva My sister Suvi also has a blog called Valkoinen Harmaja where she writes about decoration. Their beautiful house is featured in this months Deko magazine. And while talking about decoration, here you can see how our living room looked like last night after our dog Lettunen decorated it.

4 Comments

 1. Anonymous

  Meillä on presis samannäköistä – ellei "pahempaakin", kun Pelle (=kääpiövillis) tulee iltalenkiltä 🙂 Mikähän noita koiria riivaa, kun juuri aina sen lenkin jälkeen tulee tämä hirveä hepulikohtaus? Vai onko se jotain endorfiinihumalaa? 🙂 Andeliina

 2. Moikka :)erittäin kivan näköinen blogi=)!..HEi…osaatkos kertoa mulle et, mistä oot ostanut nuo tyynynpäälliset mitkä on sun viimisessä postauksessa tuolla edellisessä blogissa?

  http://muotimielessa.blogspot.com/

  tuo otsikolla raitaneuleessa?

  todella kivan nköisiä tyynyjä, etsiskellyt vastaavanlaisia 🙂

 3. Anne Malia

  Andeliina:

  Heeh, nuo koirulaiset on sellaisia dekoreeraajia :)) Pitkän lenkin ja kylvyn jälkeen varsinkin iskee hirmuinen ilohepuli.

  Karoliina:

  Kiitos blogikehuista 🙂 Ne tyynynpäälliset löytyvät Sisustuksen Koodista, siellä kuvakin on napattu. Jollet pääse Turussa käymään, laita tiedustelumeiliä meille osoitteeseen shop@sisustuksenkoodi.fi ja voit muutenkin kurkkia blogiamme

  sisustuksenkoodi.blogspot.com