kuvakuvakuvakuvaMr Coolpool lähettää terveisiä Pariisin muotiviikoilta.Petri antoi muutaman kuvan tännekin teille jaettavaksi. Ilma Pariisissa on vaihtelevan pilvinen, mutta ihmiset pukeutuvat ihanasti väreihin. Paljon on näkynyt keltaista, mutta myös tummaa sinistä ja vihreää. Kuvioita, varsinkin kukkasia, on pöksyissä ja paidoissa. Ihan niitä juttuja joista täälläkin ollaan hehkutettu.Muistakaa käydä katsomassa Mr Coolpoolin omassa blogissa uusimmat kuvat, kunhan hän ennättää niitä laitella kiireisten kuvauspäivien lomassa, kuvauspäivät kun ovat kuulemma sellaisia kaksitoistatuntisia. Mr Coolpool sends greetings from Paris fashion week. He gave few pics to share with you guys. The weather seems to be quite grey, but people are using colours, especially yellow, dark blue and green. Also you can spot lots of patterns and flowers.Go to Mr Coolpool for more pics from Paris fashion week. 

Comments are closed.