kuva Tässä toinen valintani Marni at H&M-mallistosta. Ihastuin heti tuohon monikäyttöiseen pikkujakkuun, se on ehdoton lempparini koko kokoelmassa. Jakku sopii vaikka mihin vaatteisiin ja on ihanan mallinen päällä. Pidän kovasti sen hiukan 60-lukulaisesta hengestä. Nappasin kuvan polaroid-kamerallani meidän kirjasto/työ/varastohuoneessa. Niin meiltä löytyy kuulkaas yksi huone, jonka seiniä kiertää tuollaiset vanhat kirjahyllyt, jotka ovat täynnä kirjoja ja jotain sälääkin joukossa. Ei mitkään lempparihyllystöni, muttei tuollaisia vanhoja kirjastohyllyjä voi purkaa.This is my other choise from the Marni at H&M collection. The jacket is my favourite piece of the collection. I like the 60-vibe of it. I took this picture with my polaroid camera at our library, yeah we have a room where there are those old bookshelfs with lots of books and stuff.

2 Comments

  1. Anne Malia

    Heippa Veera,

    yritin tiirailla materiaalilappua jakusta, mutta koska se on näyte, siinä ei sellaista ollut. Sanoisin kuitenkin aika hyvällä kangastuntemuksella sen olevan lähinnä puuvillaa, ehkä joukossa on jotakin muuta hitunen (polyester, viskoosi). Mutta siis kaiken kaikkiaan kiva materiaali.