kuvakuva(neule APC / aluspaita T Alexander Wang / käsikoru Proenza Schouler / farkut Seven / nilkkurit Chloé)Istuin illalla sängyllä avonaisen vaatekaapiston edessä. Valitsen aina iltaisin seuraavan päivän vaatteet valmiiksi. Tällä kertaa pää löi täysin tyhjää, tuntui ettei mikään vaate inspiroinut. Pinot ankeansävyisiä villapaitoja, harmaita ja sinisiä farkkuja, valkoisia paitiksia, ruutupaitiksia, muutama hassu silkkipaita jne. Pitäisi keksiä jotain mielenkiintoista, jo pelkästään tänne kuvattavaksi, en voi vain laahustaa jättisuuressa neuleessa ja farkuissa joka päivä. Tartuin talven lempineuleeseen, tummanvihreä väri on ollut ihanan houkutteleva, siitä se taas lähti – farkut seuraksi ja valkoinen teeppari alle. Mutta kun tuo on niin minua.I had a small clothing crisis last night when choosing the outfit for today. I felt that I had nothing interesting, just boring sweaters, jeans, white shirts and few odd silk shirts. I mean I have to be interesting because of this blog. But I grabbed my favourite sweater, the dark green APC one and jeans with a white tee. That is just so me.

4 Comments

 1. No toi asu on just sua, mutta just sen takia niin hyvännäköinen, rento, persoonallinen ja… Joo, näyttää simppeliltä, mutta vaikeeta on, kun yrittää omasta kaapista jotain yhtä coolia keräillä….

 2. Anne Malia

  Veera:

  Kiitos veera 🙂 kengät on kyllä ennen kaikkea mukavat, ovat melkein aina jalassa.

  Kivaa iltaa sinulle!

  Taru:

  Heeh, voi kun itsestä tuntuisi tuolta 🙂