kuvakuvakuvakuva(neule Lindex (saatu) / farkut Seven / käsikoru Tod’s / kengät Jil Sander)Meille saapui töihin eilen Kartellin lähetys, siinä tuli varastoon tätä muikeaa Eros-tuolia. Jotenkin tuo kuppimainen ja läpinäkyvä tuoli on todella freesi – päätinpä sitten poseerata tuon kaunokaisen kera. Päälle tuli vedettyä aamulla mukavuusasu – tämän hetken suosikkineuleeni ja farkut. Mutta hei vähän nauroin kun katsoin nappailemiani kuvia, tuossa alimmassa omakuvassani on aika kohtalokas ilme, heehe 🙂 On se jännä, vaikka muka kuinka paljon on tullut oltua kameran edessä tämän monivuotisen blogiuran aikana, silti sitä ei tajua kuinka pienetkin muutokset ilmeessä, suuntaan tai toiseen, tekevät kuvaan niin suuren eron.We recived these hip Eros chairs to the shop. I wanted to pose with the cool chair. Wearing my favourite knit at the moment and comfy jeans, I quess that’s as good as an outfit can be.

7 Comments

 1. Ärsyttääpä muuten suunnattomasti, kun muuten kivan blogin avatessa silmille rävähtää JOKA KERTA vähintään yksi Evita-mainos, tällä kertaa myös joku tutkimus!! Kyllä ne mainokset riittäisi tuolla sivupalkissa…

 2. Anonymous

  Näytät ihanalta tuossa asussa. Ihan mahtava. Jos tuolin nimi on Eros, niin täytyyhän siinä näyttää kohtalokkaalta 😉

 3. Anonymous

  Huomenia,

  Hymyilytti heti toi viimeinen kuva. Makeen viilee ilme 🙂

 4. Anonymous

  Nimenomaan! Hymyä paljon mukavampi katsoa kuin tuimaa tuijotusta 😀

 5. Anne Malia

  Night at Vogue:

  Mäkin tykkään 🙂

  XX:

  I hear you 😉

  Anonyymi:

  Hih, juu 🙂

  Anonyymi:

  Haha, nii muaki 🙂

  Anonyymi:

  No vahingossa, en ollut niin keskittynyt kun yleensä 🙂

  Anonyymi:

  Niin minustakin, olen vaan yleensä niin keskittynyt, että unohdan kaikki pienet osa-alueet kuten hymyn :)) Mut vaikka tuijotan tuimasti, en ole tuima.