kuvakuvakuvaViikonlopun kukkakimpuksi päätyi kaksi nivaskaa valkoisia tulppaaneja, tykkään niistä tuossa vanhassa lasipurkissa. Onpa ihanaa kun kelloja siirrettiin eteenpäin, valoa riittää iltaan saakka. Nämä kuvat napsaisin illan suussa noin seitsemän aikoihin. Tänään olen puunannut kotia ja vain löhönnyt, sunnuntait on niin ihania. Jotenkin tykkään vaihtaa lakanat, pestä pyykkiä ja pyyhkiä pölyjä juurikin sunnuntaisin. Nyt on ihana pujahtaa viileisiin valkoisiin puhtaisiin pellavalakanoihin. Ihailin muuten äsken pikkusiskon postaamia kuvia heidän uudesta okkarin matostaan, vitsit se on kiva. Olisi aivan ihana tehdä jotain uudistuksia kotona, mutta koska haaveissa siintää uusi koti, ei täällä kannata mitään erityistä enää vaihdella. Eipä mulla mitään erityistä muuta tälle illalle, toivottelen oikein mukavaa ja energistä viikkoa kaikille!My fridays flower choice was white tulips, I like them in that old glass pot. Today I have changed the sheets, done some laundry, wiped off some dust that the sun is so generously presenting and just enjoyed the sunday, which is maybe my favourite day of the week. I wish you all a very nice and energic week!

8 Comments

 1. Kauuuniit harmoniset värit kuvissasi! Mikä Mikä ùonkaan takana oleva hyllykkö, jonka lasit näyttävät sopivan siniharmailta? Käytännölliset liukuovet ilmeisesti? Kiitos samoin energistä viikkoa! Sitä tarvitaan ensi viikon koitoksissa. PS. Tyttärelleni sopi kuin nakutettu se lindexin palmikkoneule (väri oli hänelle parempi kuin mulle). Kiitos hyvästä vinkistä! Viimeisiä vietiin!

 2. Anne Malia

  Minäkin tykkäsin kuvien sävystä, iltavalo on niin kivan pehmeä.

  Tuo hyllystö on espanjalaisen Stuan (www.stua.com) ja nimeltään Sapporo. Huurretut lasiovet ovat tosiaankin liukuovet, sävy on sellainen vihertävä huurretun lasin sävy. Niistä kuultaa läpi, eli olen yrittänyt säilöä hyllyihin sisälle lähinnä valkoisia tai värittömiä astioita, mutta valitettavasti sinne on sujautettu jotain muutakin mukaan 🙂

  Kiva kuulla että neule oli tyttärellesi hyvä!

 3. Anonymous

  Ai, sullakin on haaveissa kodin vaihto. Niin täälläkin. 22 vuoden paritaloasumisen jälkeen on aika vaihtaa takaisin kerrostaloon. Ainoastaan isoa japanilaistyylistä pihaa tulen varmasti kaipaamaan. Olen hoitanut ja rakentanut sitä kuin silmäterääni 🙂 Nyt kun se on vihdoinkin valmis ja mielestäni täydellinen (ainakin lähes), aiomme muuttaa pois. Kotiakin olen kyllä puunannut, hoitanut ja remontoinut ihan kiitettävästi. Ovat isoja asioita, joten hieman stressiä pukkaa… Hyvää työviikkoa! Andeliina

 4. Kaunista jälleen!

  Ooh, uuden kodin hankinta? Voi miten maailman kivointa olisikaan seurata uuden kotisi sisustamista, toivottavasti pääsemme sellaiselle "matkalle" mukaan.:)

 5. Anonymous

  Hei. Kotisi näyttää niin ihanalta, miten maltat luopua noin ihanasta, oletko jo hankkinut uuden ja saanut vanhan myytyä? Mutta on kyllä sitten kiva seurata miten upeasti sisustat seuraavan kotisi. Seinälläsi on myös ihana kuva Lettuselta. T. Ella

 6. Anne Malia

  Andeliina:

  Voi että teillä on varmasti kaunista. Muutto on kyllä jännää vaikka raskasta. Mutta on aina niin kiva suunnitella sitä uuttakin.

  Meillä ei ole vielä kovin pitkällä tuo vaihtaminen, mutta jos joskus 🙂

  Alma:

  Voi kiitos Alma 🙂

  Meillä on vielä ihan alkuasteella tämä kodin vaihto, eli varmaan aikoihin ei mitään tule tapahtumaan. Mutta jos ja kun se joskus toteutuu, varmasti uusi koti kaikkine vaiheineen päätyy tänne blogiin.

  Ella:

  Tykkään kyllä tosi paljon tästä kodista, mutta tarvitsisimme vähän lisää tilaa ja haluaisimme oman pihan, eli pois kerrostalosta. Mutta tällaisen n. 200 neliöisen keskustahuoneiston myyminen ei ole mikään nopea prosessi, eli katsotaan milloin jotain tapahtuu, jos jotain tapahtuu. Nyt vaan täytyy olla kärsivällisen innokas :))

 7. Hei! Tässä postauksessa näkyvä vanha lasipurkki on ihana, ja sopii todella hyvin maljakoksi! Muistatko / tiedätkö kenen valmistajan tuo purkki on, jos vaikka huuto.netistä koittaisin metsästää samanlaista?

 8. Anne (Malia)

  Heippa,

  lasipurkki on ostettu vanhain tavarain kaupasta, nyt se on pakattuna jossain laatikossa, en voi tarkistaa lukeeko siinä valmistaja, sitä en muista. Mutta ainakin Karhulalla on saman tapaisia lasipurkkeja vissiin 🙂