kuva(neule Benetton (miesten malli) / vyö H&M / valkoiset housut Zara)Minä olen halunnut jo pidempään kokeilla vyötä neuleen päällä. Tällainen kombinaatio oli minun suosikkini nuorena, olin aina perusneuleessa ja vyötettynä. No kivalta näytti pitkästä aikaa. Kengät eivät näy kuvassa, mutta ovat mustat nilkkurit, ne iänikuiset Chloét.Palataan tänään vielä myöhemmin. Pitäisi arpoa se Marnin villatakki ja esitellä teille olkkarin uusi matto!I wanted to try thin belt over a sweater. When I was younger, I used to wear this kind of combination all the time. My shoes don’t show, but they are black ankle boots, my Chloé ones.

5 Comments

 1. Kaunis, kaunis villapaita! Minkä kokoisia paitoja ostat Benettonin miestenosastolta? En muista, onko Kampin Benettonissa miesten vaatteita, mutta Kokkolassa kaiketi on? Sinusta inspiroituneena haluaisin käydä kokeilemassa miesten villiksiä!

 2. Anne Malia

  Padmerine:

  Voi kiitti, pidän itsekin tuosta kylmän beigestä sävystä 🙂

  Marjukka:

  Voi suosittelen kokeilemaan. Tuo neule on kokoa S. Ja tämän tosiaan ostin Kokkolan Benettonista, heillä oli erittäin hyvät valikoimat noita perusneuleita, sekä miehille että naisille. Jostain syystä Turun Benettonin sisäänostajat eivät niitä valitse, siellä on vähän oudot valikoimat (anteeksi vaan).

 3. Anonymous

  Ostinpa minäkin lentokentältä sinun innoittamana :)Benettonin neuleen, väri nude tai beessi?? Maksoi peräti 18 euroa, oli jossain alennuksessa. Opettelen yleensäkin pitämään neuleita, en tykkää kuin ihan ohuista neuleista, mutta Benetton on kiva. Sulle sopii kyllä neuleet hyvin ja toi väri ja vyö on kyllä hirmu ihana. Andeliina