kuvakuvakuva(neule Whyred / farkut Acne / ballerinat Repetto)Ostin kuulkaas eilen uudet farkut. Päätin hemmotella itseäni jollakin kivalla, loogisesti farkkutyttönä suuntasin Elementin farkkuhyllyille fiilistelemään. Acnelta oli tullut tuollaiset perussiniset pillit joissa on maltillinen kulutus. Nämä ovat oikein mukavat jalassa, stretchiä löytyy riittävästi. Minulle pillitkään eivät ole supertiukat, eipä se haittaa, pidän näistä hitusen löysempinä ja vyötärö alas laskettuna – oikeasti malli on aika korkeavyötäröinen. Onpa kaksi tapaa pukea nämä, naisellisemmin ylös kinnaamalla ja poikamaisemmin (kuvassa) alaspäin vetämällä. Lahkeet ovat aivan liian pitkät, kärsimättömänä halusin housut heti jalkaan ja niinpä vain rullailin lahkeet sopiviksi. Farkunsininen innoittaa myös sisustuksessa, olen asetellut Muuton haalean harmaalle sohvalle sinisävyisiä pellavatyynyjä – toimii tosi kivasti.I bought these Acne jeans yesterday to cheer me up a bit. I like the colour, a very classic denim blue with moderate wash. I have also dressed the sofa with blue linen cushions. It seems that the colour of today is blue.

2 Comments

  1. …farkut! Sopii hyvin just tolleen vähän alaspäinvedettynä (lököttämisestä nyt ei oikein voi puhua:)) ja lahkeet käännettyinä. Tykkään!

  2. Anne Malia

    Minäkin tykkään noista 🙂 ihania farkkuja ei ole koskaan liikaa.