kuvaSain pikkusiskolta Valkoisesta Harmajasta haasteen suorittaa sisustusaiheista virtuaalishoppailua 500 eurolla. Eipä oikeastaan tarvinnut kovin kauaa miettiä mitä tekisi mieli seuraavaksi, olen kauan toivonut Asplundin Code-koria, ihan missä koossa vain, mutta mieluiten tuossa suurimmassa kokoluokassa. Kori tulisi nimenomaan haloille. Hinta on melkein 500 euroa, joten paljoa muuta en tuohon budjettiin saisi. Eli tylsästi vastaan yhdellä tuotteella tähän haasteeseen.Kuulkaas, mulle on tapahtunut aika paljon näiden muutamien ekojen lomapäivien aikana. Olemme nyt hyväksyneet tarjouksen meidän kodista ja kaupat tehdään muutaman päivän kuluttua. Nyt siis näyttäisi siltä, että voisimme mahdollisesti olla omakotitalossa heti tuossa kesän alussa. Olemme ajelleet kaksi kokonaista päivää katsomassa myynnissä olevia taloja ja nyt harkinta on rajoittunut kahteen ehdokkaaseen. Ihanne olisi, jos voisi rakennuttaa itse unelmiensa talon, mutta nyt ei ole aikaa tai rahaa moiseen, haluamme pihalle mahdollisimman nopeasti. Tulevasta kodista tulee varmasti ihana, vaikkei täydellinen unelmien täyttymys olisikaan. Nyt pääsemme harjoittelemaan omakotitaloelämää. Arvatkaa olenko täällä jos pää höyryten miettinyt sisustuksia.Jos täällä blogissa on lähipäivinä vähän hiljaista, tiedätte mitä olen tekemässä – suunnittelemassa uutta kotia :)ps. Mitään emme ole vielä ostaneet, eli jos sinulla on tarjota ihana omakotitalo kohtuuhintaan, laita meiliä!

5 Comments

 1. Kaunis on kori. Minulle ei selvinnyt tuolta nettisivuilta mitä materiaalia tuo on. Meinaan vaan että jos haloille haluaa niin aika kestävää matskua pitää olla. Ellei siellä sitten pidä aina vaan samoja kauniita koivunhalkoja näkösyistä 😉

  http://www.minunkoopenhamina.blogspot.com

 2. Anonymous

  Noin nopeasti saitte kodin myytyä, hienoa!! En kyllä yhtään ihmettele, kotisi näyttää niin kivalta. Meillä on taas tilanne ihan päinvastainen. Nykyinen asuntomme tulee myyntiin tuossa toukokuun alussa, tai kunhan lumet nyt vain sulaisivat ja alkaisi edes pikkasen vihertämään. Mutta sitävastoin me ostettiin viime viikolla uusi kerrostaloasunto, talo valmistuu tuossa syyskuun lopulla. Se asunto ja sijainti kolahti niin kovaa, että ei siinä ollut muuta tehtävissä 🙂 Hintakin oli paikallaan. Käsiraha siitä piti maksaa ja loput sitten, kun talo on valmis. Siis me tehtiin just niin kuin ei pitäisi tehdä; ensin ostetaan uusi ja vasta sitten ruvetaan myymään vanhaa… Mutta meillä ei ole enää asuntolainaa ja vanhasta pitäisi saada vähintään sama tai hiukan enemmän mitä uusi maksaa. No, katotaan miten käy…. Voi tulla stressaava kesä, ja voi olla että joutuu jonnekin "välivarastoonkin", mutta ei haittaa, se oli viimeinen vapaa asunto ja se vaan piti saada. Sieltä lähden sitten jalat edellä 🙂 Muuten, muutettiin viime viikolla toimistokin toisiin tiloihin, ja juuri äsken tultiin sieltä kaaoksen keskeltä. Piti tulla tänne vähän "rauhoittumaan":) Nyt hyvää yötä, Andeliina

 3. Onnea asuntokaupoista! Taisin huomata myynti-ilmoituksen joskus viime vuoden puolella tutun näköisistä kuvista; tuon kokoluokan asunnot ovat ehkä vähän haasteellisia myytäviä. Mutta nyt uuden metsästykseen oikein oikein paljon tsemppiä ja onnea 🙂

  Ps. Olen itsekin ihallut tuota halkokoria, mutta enpä tiennyt sitä ihan noin hintavaksi..

 4. Onnea asunnon myynnistä:)Ja nythän meillä lukijoilla on kiva seurata uuden asunnon aikajanaa. Omakotitalossa Lettunen on varmasti innoissaan,kun pääsee omalle pihalle singahtamaan:)

 5. Anne Malia

  Miss CPH:
  Tuo kori on upea, se taitaa olla maalattua alumiinia ja siksi kovin hinnakas. No ainakin tukeva vaikka haloille 🙂

  Andeliina:
  Ihanaa jippii teilläkin on jänskää!!

  Meidän koti oli kyllä aika tovin myynnissä, näin isoa kohdetta ei ihan helposti kaupitella, näin välittäjät kertoivat 🙂 No mutta ihan hyvin kävi.

  Johanna T:
  Juu, tovi tässä meni aikaa, muttei meillä ollut kiire. Välillä pidettiin taukoa kun oli jo ostajatkin, mutta se sitten kaatui. Nyt meni kuitenkin kaikki hyvin ja uusi koti on jo valittu 🙂

  Saija:
  Sanos muuta, kuvia tulee ja paasausta, toivottavasti ette kyllästy 🙂 kyllä minä vaatteistakin jaksan postailla väliin.

  Lettunen on ihan onnessaan taatusti!