kuva(college T Alexander Wang / hame Bell Air / kengät Chloé)Kuten olen kertonut, meille on rakennettu töihin ihan mahtava Fatboy-osasto. Päivä oli tänäänkin vähän fyysinen, joten pukeuduin mukaviin vaatteisiin, paksuihin sukkiksiin, hameeseen ja ylisuureen mukavuuspaitaan. Korkeat nilkkurit tekivät asusta hitusen viimeistellymmän oloisen. Ovat muuten olleet tosi hyvä ostos nuo nilkkurit, erittäin mukavat jalassa, koroista huolimatta. Mukavat ja laadukkaat kenkäostokset ovat kyllä parhautta, laadukkaat kengät kestävät jatkuvaa ja kovaa käyttöä, kunhan muistaa säännöllisen kenkähuollon. Nämäkin nilkkurit pääsevät ihan pian odottamaan ensi syksyä, tulevat varmasti tuolloin jälleen ahkeraan käyttöön.We have this huge Fatboy shop in shop at Koodi. Today was a lot of carrying and unpacking boxes, so I wanted to wear comfy clothes. Those favourite Chloé booties are so good to wear even on a day when you have to move a lot. 

Comments are closed.