kuvakuvakuvakuvaSomistelin eilen töissä näyteikkunat uusiksi. Kokosin valkoisen seuraksi harmaan ja khakin värisiä juttuja – pidän hirmuisesti noista sävyistä. Pia Wallenin huopatossuklassikot eivät ole vain talven viileitä aikoja varten, parhaimmillaan ne ovat oikeastaan näin keväällä ja kesälläkin terassitossuina. Huopa on ihana materiaali kesäiltoihin, kun jalkoja hiukan paleltaa ulkona istuessa, eikä jalkaan halua laittaa kenkiä. Tossuissa on kumipohja, joten ne eivät pahastu jos askel osuu hitusen myös nurmikon puolelle. Pahitteeksi ei ole myöskään kaunis ulkonäkö, minä ainakin haluan tuollaiset tossuset meidän tulevan terassin oven pieleen, pienet vaaleanharmaat itselleni ja isommat tummanharmaat tuolle toiselle :)Hayn khakin sävyiset laatikot ovat kauniita, odottelemme laatikkotäydennyksiä liikkeeseen. Omaan pukeutumishuoneen hyllystöön päätyy varmasti muutama tuollainen. Theresen kortteja rakastan edelleen sirotella sinne tänne, eikä tuo Pia Wallenin rastilla koristeltu muistivihkokaan olisi hullumpi työpöydän somistaja.Hayn Hee-tuolit olisivat passeleita terassituoleiksi, mutta me kekkasimme tänään mitkä haluamme meidän terassille, oi, en malta odottaa 🙂I did some window styling yesterday at work. I just love the colours here, white, grey and khaki. 

7 Comments

 1. Tekisipä mieli tulla piipahtamaan kauppaasi. Täältä pohjolan perukoilta kohteemme on usein helsinki, kun muumimaat on kierretty. Silti naantali on yksi suosikkipaikoistamme. Se ylihysteerisen riemuykas kauppaasiastuja voi hyvinkin olla minä ;)) joku kesäinen päivä…

 2. N9:llä kirjoitus on melko kimuranttia väsyneenä. Kiitos, kun blogin seuraaminen sujuu vaivattomasti vempaimellani, jonka sain joulupukilta. Olen päässyt vähitellen sen jälk tähän kiinnostavaan, viihdyttävään maailmaan..very happy tästä blogistasi ja pikkusikkosikin!!

 3. Anonymous

  Hei nuo kortit ovat ihania!
  Osaisitko kertoa hintaa? 🙂

 4. Ihanat nuo Pia Wallenin huopatossut, kumipohjat on plussaa.
  Taitavat mennä ostoslistalle:)

 5. Anne Malia

  Nipsuli:
  Hei herttainen, tottakai piipahdat Turkuun ja Koodiin. Kesällä täällä on kaikkea kivaa ja kaunista!

  Mä en oo mikään erityinen haka tekniikan kanssa, mut nyt oon tottunut näihin Appleihin, puhelimeen ja tietskaan 🙂

  Anonyymi:
  Tuo kuvan korttipaketti jossa on kaksi noita ruskeapohjaisia kortteja ja kaksi mustavalkoista (ovat vähän paksumpaa pahvia) maksaa 33 euroa / 4 kpl ja ne normit korttipaketit maksavat 25 euroa / 4 kpl. Koodissa löytyy.

  sanna:
  Suosittelen, ovat ihanat!

 6. Anonymous

  Heh, oonkohan nyt jotenkin blondi (oon kyllä), kun en tajua avautuvasta linkistä, että mitkä tuolit te valitsittekaan terassille..? Kun menee siis tuohon Magiksen etusivulle tuo linkki, ja niin kiinnostaisi tietää, mitkä rankkaatte ykkösiksi. Tykkään hurjasti tyylistäsi, niin sisustuksessa, mutta eritoten pukeutumisessa. Olet huikea persoona inspiroimaan! Ja suureksi ilokseni sisältö ei ole ärsyttävästi kaupallistunut, vaikka Evitalle siirryitkin. Valitettavan monilla on niin käynyt, ja vähän jännitti sunkin kohdalla; onneksi turhaan! Ihanaa kevättä toivotellen, kaarina

 7. Anne Malia

  Heh, et oo, linkkiä ei saanut sen tuolin kohdalle, kun nuo on noita (ärsyttäviä) hienoja nettisivuja, joilla on flash tms. Eli tarkoitus oli valita nuo chair onet valkoisena, mutta meillä vaihtuikin jo tuoli lennosta 🙂 kun mietittiin tarkemmin haluttiin sellainen jossa ei ole yhtään korotusta reunoilla, jotta voi istua myös sivuttain, eli päädyttiin Kartellin uusiin Audrey-tuoleihin valkoisena ja ilman käsinojia.

  Meillä on ennestään jo nuo Magiksen klaffituolit, ne pääsevät varatuoleiksi pihalle.

  Kiva kuulla että pidät tyylistäni 🙂 Ja tarkoitus ei ole muuttaa tätä blogia, ehkä joskus tulee jotain yhteistyöjuttuja, mut niitä olisi voinut tulla bloggerissakin.