kuvakuvakuvakuvakuvat: Patric Johansson for Plaza InteriörOstin ruotsalaisen Plaza Interiörin uusimman numeron ihan vain kauniin kannen takia, siinä oli tuo ylin keittiökuva. Lehti oli oikein kiva fiilistelypaketti, suosittelen ostamaan jos haluaa nauttia inspiraatiosta. Löysin jutun kuvanneen Patric Johanssonin tuohon lehteen ottamat kuvat hänen agentuurinsa sivuilta. Tykkään ihan hirmusti asunnon vähän industrial-fiiliksestä. Etenkin keittiö materiaaleineen ja asetelmineen on aivan ihana. Huomatkaa miten kivasti Hayn pukkijalkaan on yhdistelty OBS-levystä tehty kansi. Tuo levyhän on ikään kuin puulastuja olisi liimailtu yhteen. Tähän pöytään kannen reunat on maalatu valkoisiksi, olisikohan pinta sitten muuten lakattu kestäväksi. Aika hauskan ja edullisen pöydän saa tuolla systeemillä. Kaavailen tulevalle terassillemme pöydäksi juuri noita Hayn pukkijalkoja (hinta 159 euroa) ja päälle jokin kiva kansilevy.I love this apartment which Patric Johansson has photographed for Swedish Plaza Interiör magazine. I especially love the kitchen.

5 Comments

 1. Kiitos ihanista kuvista! Keittiö on tosiaan upea kaikessa teollisuudessaan. Meille on tulossa ensi vuonna putkiremppa ja pikkuhiljaa suunnittelemme keittöön uutta ilmettä. Tästäkin sai hyvin ideoita tulevaan suunnitelmaamme!

 2. Noi keittiön tuolit ovat mun haaveissa uuteen kotiimme, koti tulee olemaan moderni mutta voisin yhdistää nuo vanhaan pöytäämme joka on puun värinen vanha massivinen pöytä. Ihkut!!

 3. Anne Malia

  Evi:
  Eikö olekin aivan mieletön keittiö! Ihana kun löytää mahtiksia kuvia jaettavaksi 🙂 ja aivan parhaudelta kuulostaa, jos kuvista on myös oikeaksi inspikseksi.

  Marre:
  Eamesin tuolit ovat aivan ihanat, sopivat varmasti todella hyvin vanhaan pöytään 🙂

 4. Onpa tosiaan kiva keittiö.
  Kiitos lehtivinkistä, en ole ikinä tullut kaupassa selanneeksi ruotsinkielistä Plaza Interiöriä, nyt ostin sen ensimmäistä kertaa ja hyvältä vaikuttaa.
  Kun olen kaupassa selaillut suomalaista Plaza Kotia en ole erityisemmin innostunut siitä ja luulin ruotsalaisen version olevan saman tyyppinen, mutta ainakin tämä numero on kyllä oikein kiva.

 5. Anne Malia

  Tuo keittiö on aivan mahtava.
  Itsekään en osta yleensä suomalaista tai ruotsalaistakaan Plazaa, mutta tämän numeron halusin ostaa ihan tuon kansikuvan perusteella. Enkä pettynyt, hyvä oli 🙂