kuvakuvaRakastan kukkasia, kaikenlaisia ja kaiken värisiä. Olemme suunnitelleet hartaasti ja rakkaudella tulevaa puutarhaamme, siitä ei tule nykytyylin mukaista minimalistista koristekivin ja havukasvein maustettua. Meidän pihalla kukat saavat kukkia, ruusupensaat rehottaa ja ruoho vihertää. Minussa taitaa asua pieni salainen mummeli. Ette kuulkaas usko miten innoissaan voi olla istutuspuuhien suunnittelusta. Kukkasia tulee löytymään myös sisältä, kimppu tuoreutta maljakossa kruunaa kodin. Tuon keittiön ikkunan alla on matala työtaso ja sen päälle keräilen varmasti yrttejä ja pelargoneja kuluneisiin saviruukkuihin. Muuten keittiössä mennään modernilla linjalla, suunnitelmissa on liitutauluseinää, metallikärryä ja kivoja käyttöesineitä. Tiskipöydän eteen levitän todennäköisesti valkoisen Pappelinan maton, sillä parkettilattia on hyvä suojata jollain. Enpäs päässyt vielä aiheiden vaihtoon. Kamera oli kyllä töissä tänäänkin mukana, mutta jäipä asukuvat napsimatta. Huomenna taatusti saatte asukuvaa ja muutakin tilannekuvaa töistä, meillä on tiedossa aikamoinen järjestelypäivä. Viikonloppuna Koodissa avataan suomen suurin Fatboy-näyttely, sitä aletaan rakentaa torstaina. Samoin viikonloppuna polkaistaan käyntiin sohvakampanja. Joten kannattaa seurailla Koodin blogia kuulumisten suhteen, tottakai poiketa myös paikan päälle ihmettelemään mitä meillä on saatu aikaiseksi.Still dreaming of the new house. I want lots of flowers for the garden, so exited to plan everything. I also want to have always fresh flowers at the house. At my new kitchen there will be herbs and geraniums at the window. Maybe there is a small granny in me 🙂

4 Comments

 1. Oi, aivan ihania suunnitelmia teillä. Onnea uuteen kotiin!

  Itselläkin on puutarhasuunnittelut meneillään. Haluaisin pihalle perinneperennoja, rennnonrosoista ilmettä, tuoksuvia yrttejä, kaikkea ihanaa… Sun pitäisi muuten laajentaa suunnittelupalvelu näihin puutarhajuttuihin 😉

 2. Anne Malia

  oo:
  toinen on toinen ei 🙂

  H:
  Kiitos kiitos 🙂

  Puutarhasuunnittelu on minulle ihan uutta 🙂 Perinteinen ja rehevä puutarha on ihana. Puutarhassakin pätee sama kuin sisustuksessa, välttää kaikkea liikaa koristelua ja sommittelee ryhmiä, sillä pääsee pitkälle 🙂

 3. Olisi todella kiva lukea enemmänkin puutarhasuunnitelmistasi ja nähdä inspiraatiokuvia myös siltä saralta.
  Olen asunut nyt pari vuotta omakotitalossa ja aika hurahtanut puutarhahommiin.

  Vinkkaa myös, jos tiedät kivoja puutarha-aiheisia blogeja. Seuraisin mielelläni kauniita ja inspiroivia puutarhaankin keskittyviä blogeja. Nykyiset suosikkini ovat ruotsalaiset Trädgårdsflow sekä Katarinas trädgård.