kuvakuvakuvakuvakuva Perinteistä perjantain kukkajuttua, hain töihin Pia Jaalalta muutaman kauniin kukan maljakoihin. Pidän paljon tuollaisista yksittäisistä kukkasista, ovat kivaa vaihtelua tyypillisille kimpuille. Hento pioni on vielä ihan nupullaan, mutta varmasti tosi kaunis kun aukaisee vaaleanpunaisen kukintonsa ja miten nätiltä se näyttää Muuton roosassa karahvissa, joka muuten toimii minusta maljakkona ihanasti. Georg Jensenin pisaran malliseen lasimaljakkoon asettelin neilikan ja sinisen kukan (jonka nimeä en tiedä), kevyet oksat sopivat hyvin kookkaaseen kirkkaaseen lasimaljakkoon.Pidättekö te enemmä kimpuista vai tuollaisista yksittäisistä kukkaoksista?Some flowers for the friday. I love simple flower threads, you can place them in to a different vases or bottles, they always look beautiful, you don’t always need the whole bucket of flowers.

8 Comments

 1. Minunkin suosikkini on pioni. Pidän sekä kimpuista että yksittäisistä kukista. Ns. sekakimput ovat meillä kyllä pannassa, ja yksittäisen kukan täytyy olla mielestäni aika näyttävä tai muutoin viehko.

 2. Tuo pronssin värinen lamppu on niin upea, olen sitä muissakin kuvissa ihastellut. Mikä merkki mahtaa olla kyseessä?

 3. Agapanthus

  Luulisin, että tuo sininen kukka on jonkin sortin agapanthus!:)

 4. Kuvia katsellessani huomaan pitäväni enemmän yksittäisistä oksista.
  Jostain syystä tulee kuitenkin aina laitettua koko nippu yhteen maljakkoon, siinä vaiheessa ei vain tule mieleen, että kukkia voisi jakaa useampaan maljakkoon, ja näin saisi nauttia niistä useammassa huoneessakin.
  Pionit ovat kyllä kauniita, pidän niistä ehkä eniten juuri nuppuisina.

 5. Kaikki kukat kimppuna tai yksittäisenä ovat ihania, paitsi ei kimput,joissa on joka väriä ja paljon erilaisia kukkia,paitsi niitty- ja metsäkukat.
  Esimerkiksi kun aattelen lilan eli sireenin oksaa, se on aivan ihana yksikseen ja kimppunakin, samoin ruusu.Lempikukkiani ovat:ruusu,sireeni,pioni,kielo,tulppaani,hyasintti,amaryllis ja varmasti unohdin jonkusen eli hyvät vanhanaikaiset kukat.Jos saisi antaa vain yhden, se olisi :RUUSU,kun niitä on niin moneen menoon ja väriin.
  Kivaa WE.

 6. Anne Malia

  Private blend:
  Pioni on minunkin yksi ehdottomista lemppareistani, niin herkkä ja kaunis 🙂

  Mrs O:
  Minä pidän kaikenlaisista kukista, yksittäisistä ja kimpuista, paitsi liian taiteellisista sidotuista kimpuista – ne sopivatkin parhaiten lahjakimpuiksi. Sellaiset sekaiset luonnonkukkakimput on aivan ihania 🙂

  JJ:
  Kyseessä on Tom DiXonin Copper shade, se on kuparin väristä muovia, upea!

  Agaphantus:
  Oi, minä en olisi tiennyt 🙂 olisin veikannut jotain alliumia…

  sanna:
  Yksittäiset kukat ovat niin kivoja ja edullisia hankkia. On kiva sirotella kukkia sinne tänne kotona 🙂

  marjori:
  Mä oon hassu kun pidän ihan kaikista kukista kaikissa väreissä 🙂 luonto ei voi olla väärässä, heh.

 7. Yksinkertainen on kaunista kuten nämä kukatkin. Itseasiassa huomioni kiinnittyi tuohon kauniiseen pisaranmalliseen maljakkoon, aivan ihana!