kuvakuvakuvaOnneksi tiedän teidän olevan myös aikamoisia sisustusintoilijoita, siksi on kiva postailla näitä uuden kodin sisustusmietteitä teille. Huomenna meidän pitäisi saada avaimet ja päästään oikein kunnolla fiilistelemään ja suunnittelemaan paikan päälle. Lettunen odottaa jo innolla, että pääsee sisälle tutustumaan paikkoihin. Huonekuva on olkkarista, jossa on ikkunaseinällä loiva erkkeri. Huone on aika kookas, vajaa 40 neliötä, sinne mahtuu hyvin meidän ruokailuryhmä toiseen päähän ja sohvaryhmä toiseen päähän. Olkkarin ja keittiön välissä on valkoinen takka. Nyt talossa on tuollainen laminaattilattia, mutta sen me vaihdamme Timberwisen harjattuun ja valkoöljyttyyn lankkumaiseen tammiparkettiin. Olen siitä erityisen innoissani, sellainen lattia on ollut haaveissani jo pitkään. Allaskuva on veskistä johon suunnittelen jo pieniä muutoksia, esimerkiksi valaisimet vaihdetaan. Kattoon tulee Flosin lieriömäinen Button-valaisin, sellainen on nykyisessäkin kylppärissämme ja pidämme siitä kovasti, se antaa ihan mahtavan tasaisen valon. Allastason yllä on nyt peilikaappi varsihalogeenilla, ne poistetaan ja tilalle tulee yksinkertainen peili, ehkä tasosta kattoon saakka ja siihen tullee Flosin mini Glo-Ball-valaisin, peiliin kiinnitettynä, sellainen meiltä löytyy myös nyt ja siitäkin tykkäämme kovasti. Eipä tee mieli vaihtaa jo hyviksi havaittuja valaisinvalintoja, tai näin ainakin nyt mietitään. Tuon allaskaapin kanssa vielä tuumaillaan, siirretäänkö se toiseen kylppäriin ja tuleeko tuohon laatikosto vai mitä tehdään.Tällaisia mietteitä tällä kertaa, tämä tarina jatkuu hyvin pian. Ihana kun saa välillä päättää juttuja omaan kotiin!Tomorrow we get the keys to our new house. So I am posting these thoughts of the house.

10 Comments

 1. Anne Malia

  Tarkoitus on juurikin hioa tuollaisia yksityiskohtia 🙂

 2. Ihanan valoisalta näyttää uusi kotinne, keittiökuva aikaisemmin näytti myös hyvältä. Todentotta, ainakin minä luen erittäin mielelläni sisustusjuttuja. Onnea uuteen kotiin!

 3. Jännää! Ihana kuva Lettusesta,varmaan yhtä innoissaan,kuin sinäkin:)

 4. Ihana lukea näitä sisustusmietteitä! Jännää, mitä valmisratkaisuja muutatte oman näköiseksenne… Meilläkin on Timberwisen lankkumainen parketti, tosin saarnea, upea on 😉

 5. Onnea Uuteen Kotiinne !!!
  Ihanalta näyttää!
  Lettunen sai nyt sitten oman puutarhan vartioitavaksi,vai? Kyllä varmaan tykkää.
  Onko talo harmaa vai vaaleansininen?
  Kivaa viikkoa!

 6. Anonymous

  Hei,

  Kiinnostuin itsekin tuosta peiliin kiinnitettävästä lampusta, onko valonlähde siellä sisällä niin, ettei mitäänn ulkoisia kytkentöjä tarvita? Mistähän sitä voisi tiedustella ja muistatko yhtään hintaa?

  Maikki

 7. oi vitsi, oon niin kateellinen sulle, että pääset sisustamaan ja laittamaan uutta kotia! Ihanalta vaikuttaa teidän uusi talo ja tyylikkäiltä sun ideat. kunpa joku päivä minäkin…

 8. "Voisiko joku ystävällisesti viimeinkin avata sen oven? Pliis." (Tulee mieleen että Lettunen tossa ajattelee)
  Juu paljon onnea uuteen kotiin!

 9. Anne Malia

  K:
  Kiitos paljon, on tämä niin kivaa ja jännää 🙂
  Ihanan valoisa koti kyllä tulee, isot ikkunat ovat länteen ja sieltä tulvii ihanasti aurinko sisälle.

  Saija:
  Lettunen on ihana, hän on leikkinyt villisti uusissa tyhjissä huoneissa ja juoksennellut pihalla tutkimassa paikkoja 🙂

  Pirpu:
  Kiva jos nämä sisustuspohdinnat on mukavia 🙂
  Voi että se saarni on kans niin hieno! Me päädyttiin tammeen suurelta osin toimitusajankin takia, muuten saarnikin olisi ollut hyvä vaihtoehto. Ihana saada upea lattia.

  marjori:
  Kiitos kiitos 🙂 Tämä on niin kivaa! Lettunen on ihan onnessaan pihasta jo nyt, saatikka kun tajuaa että saa olla siellä niin paljon kun huvittaa :))
  Talo on siniharmaa, ei oikein sininen eikä oikein harmaakaan. Kun se joskus maalataan uudelleen haluan sen valkoiseksi, sitten se on ihan täydellinen 🙂

  Kivaa viikkoa sinullekin!

  Maikki:
  Tuo valaisin vaatii seinässä olevan paikan seinävalaisimelle, eli johdot tulevat seinästä valaisinta varten. Kytkin on sitten kuten kattolampulla, jossain oven pielessä. Valaisinta voi tiedustella Flosin tuotteita myyvistä liikkeistä, meiltä Koodistakin.

  Hinta olin noin 150 euroa. Valaisinta on peilimallina ja tavallisena. Peilimallissa on kannassa kolo peiliä varten.

  Heli:
  No on tätä kuule odotettukin 🙂 tuntuu älyttömän kivalta. Kyllä sinäkin vielä, usko pois!

  Maiti:
  No just noin me kin ajateltiin Lettusen tuumivan 🙂
  Kiitos 🙂