kuvakuvakuvaTämä aamu alkoi ihanasti, kävin talollamme ennen töihin menoa. Oli aivan ihana nähdä piha aamuauringonpaisteessa. Nappasin muutaman kuvan meidän krookuksista ja terassivermeistä. Pihaa täytyy laittaa kuntoon, siihen tehtiin aika iso muutos, en malta odotella lopputulosta. Terassikin tulee muuttumaan, nuo ruskeat laudat vaihdetaan siperian lehtikuusen tieltä, halusin vaaleammat laudoitukset ja terassin laajentaminen oli oiva syy repiä uusi laudoitus pois. Grilli on tuon toisen valtakuntaa, minä vain nautiskelen valmiista herkuista – hyvältä on maistunut jo nämä ensimmäisetkin kokkailut. Parvekkeen saarnipenkki on päässyt terassille, sen eteen tulee valkoinen pöytä Hayn pukkijaloilla ja toiselle puolelle pöytää Kartellin valkoiset Audrey-tuolit. Penkkiä lämmittämään on ostettu valkoisia lampaantaljoja. This morning I went to our house befor work. It was so wonderful to see the yard in bright morning sun. Some pics from the terrace, our old bench is still good and the new Weber grill is just a dream.

6 Comments

 1. Kauniit krookukset!
  Meilla ei ole terassia mutta pieni parveke loytyy – talla hetkella se on taynna narsisseja ja helmihyasintteja.
  Upea grilli! Miehen haaveissa on joskus saada kunnon grilli.

  Mukavaa torstaita!
  Tibs
  shoptravelfood.blogspot.com

 2. Ahmin näitä uusia postauksiasi, koska olin kadottanut blogisi hetkeksi. Voi ihanuus, että olette löytäneet uuden kodin! Odotan niin innolla kuvia siitä.
  Luen Bloggerin kautta seuraamiani blogeja, mutta en jostain syystä saa lisättyä blogiasi listalleni. Saan herjan: Napsautit tätä URL-osoitetta, mutta sille ei löytynyt syötettä. Osaatkohan auttaa?

 3. Anne Malia

  Tibs:
  Voi että rakastan narsisseja ja helmihyasintteja, ovat varmasti kauniit yhdessä 🙂
  Olen ehdottomasti kunnollisen grillin kannalla! Tuollaisen kun hankkii, se kestää ajan kanssa ja saa nauttia joka päivä hyvästä grillistä. Meillä ainakin se on todella kovassa käytössä.

  Mies aikoo kokeilla jopa leipomista tuolla grillillä!

  Kivat viikonloput sinulle!

  Misty:
  Oi, kiva kun löysit takaisin tänne!

  Juu kuule, on aivan ihana muuttaa omakotitaloon, ei millään jaksa odotella näitä muutamaa viikkoa, että pääsee kunnolla taloksi 🙂

  Olen huono noissa tekniikoissa, mutta eiköhän joku tekniikasta lue näitä ja ehkä vastaa tähän? Olen kuullut ennenkin ettei tätä url-osoitetta voi lisätä esim. suoraan blogilinkkilistaan, se heittää vain evitan etusivulle. Täytyypä kysellä!

 4. Nyt sain linkitettyä sivusi. Kävin vanhan blogisi puolella hakemassa osoitteen ja nyt onnistuu =) Jihaa!

 5. Anonymous

  Hei!
  Saisinko sellaista kysyä, että onko uusi kotinne aivan uusi vai onko joku toinen perhe siinä jo ehtinyt tovin asustella? Mietin vain, kun teette jonkinsortin pintaremonttia ts. vaihdatte pintoja mieleiseksenne. Suunnitelmanne vaikuttavat aivan loistavilta, kotiin kannattaakin panostaa mieleisillään asioilla. Kodissa eletään suurin osa arjesta, siellä todellakin pitää vihtyä. Minulle koti on jokapäiväinen hyvän olon lähde ja paikka, jossa niin silmä kuin sydänkin saaavat levätä.

 6. Anne Malia

  Misty:
  Loistavaa! Kannattaakin muuten käyttää kaikissa linkityksissä tuota muotimielessa.com -osoitetta, se toimii varmaan paremmin.

  Anonyymi:
  Saisi kysyä 🙂 Kotimme on aivan ennen asumaton. Teemme remonttia koska haluamme muokata valintoja vähän omien mieltymystemme mukaisiksi. En esim. olisi voinut olla laminattilattioilla, turhamaista ehkä repiä uusi lattia, mut ku en vaan kestä laminaattia. Töissä saan ihan tarpeekseeni sen kopinasta ja sähköisyydestä ja kylmyydestä. Kotiin en sitä tuo. Fiksaamme myös muita pienia asioita, niin saamme tuunattua talosta suht helposti enemmän meidän mieleisen. Paljon jää silti vielä tällä erää vaihtamatta, mutta pikkuhiljaa sitten, nyt ne tärkeimmät kohdat.

  Ja täysin samaa mieltä tuosta kotimietteestäsi!